A do ktheheshit ne shqiperi?

Leshatani

Primus registratum
Re: A do ktheheshit ne shqiperi?

une vetem deshirova te te tregoj se si e shohim ne nga evropa Shqiperine dhe kjo eshte nje menyre ti shihni anet negative dhe te beni diqka me te, pasi qe prinderit tuaj nuk kane punuar gjate ketyre 50 viteve.

ados

Primus registratum

lere shqiperine dhepriderit tane dhe shikoni veten tuaj , se jeni bere si cifutet pa atdhe njehere edhe nje kohe.. Ik pirdhu tani me filozofine tende

Leshatani

Primus registratum

Mos u zemros ne mua se nuk te lashe une te varfer si nga gjepi dhe nga kultura. Zemrohu ne shoket e Enverit.

i_own_u

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une vetem deshirova te te tregoj se si e shohim ne nga evropa Shqiperine dhe kjo eshte nje menyre ti shihni anet negative dhe te beni diqka me te, pasi qe prinderit tuaj nuk kane punuar gjate ketyre 50 viteve.

[/ QUOTE ]

çar ke bo noi gjo te bukur per jeten ti Leshteriku..?
ejj pse kam bindjen un qe te kan perdhunu nga mrapa n'Shqipri ty.. ?
hapu lal na trego ku ke qen n'Shqipri ti qe te japim noi adres te hajrit qe mos te perseritet eksperienca qe ke pas..

Leshatani

Primus registratum

Tirane,Sarande,Durres,Fushe Kruje ne hotelin Panorama 25 euro nata pa mengjez,......etj
Por ne Kabul se shpejti do ta gjuajme nje bombe atomike e pastaj ne Teherane.

i_own_u

Primus registratum

Leshtani.. ajde n'Kabul plako se te pres me gjith te mirat un ty si MitroviCAR qe je
po m'premto diçka se zdu me bo figur te keqe.. regullo menyren e ecjes pa tundje bythesh ktej si e keni zakon ju Kosovaret se gjen belan pastaj.. he si thu do vish..?