A dini ndonje dyqan qe shkruan bluze...

denisbg

Primus registratum
Pershendetje, nuk e di nese po shkruaj ne vendin e duhur...
Nese di ndonjeri ndonje vend qe bejne bluze sic i do klienti, dmth qe vendosin figura ose shkrime sipas deshires se klientit te me shkruaj mua... Dua qe te jete ne Tirane. Faleminderit :)
 

scadarsko

Locus omnem
Mendoj se sot ka vende informacion n tirane ai celesi ku gjen adressa te sakta e gjen dhe online besoj
 
Top