5 vjet shtet Kosovar

Sonia007

Papirus rex
Ndonese te gjithe shqiptaret kudo qe ndodhen kane 100 vjet pavarsi,sduhet harruar se edhe Kosova ka pervjetorin e saj,duke bere keshtu 5 vjet SHTET :D Urime Kosova dhe kosovaret :)
P.S:Me falni e kam shkruajtur tek tema Kosovar me te madhe duhet me te vogel...Me falni por e kam nisur me iden 5 vjet Kosove :) Flm per mirekuptimin

Kondrapedali

Kondrapedali
Sonia, më fal të të pyes por, përse e ke hapur pikërisht më 6 Tetor këtë temën? Të pyes pasi këtë vit Kosova është bërë vetëm 4 vjeçe si shtet i panvarur dhe se përvjetori i panvarësisë së saj është me 17 Shkurt. Tek shkrimi hapës i temës nuk e kuptoj se cili është qëllimi i kësaj teme (përveç mesazheve të urimit për përvjetorin e panvarësisë së Kosovës).

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
kosova akoma eshte ne pelena niher nuk ja ka nis as me fol as me hec.dhe kosova me kta politikana qe ika ka me shku nje kohe e gjat deri sa ti jek pelenat dhe mejanis me hec.po frigona qe do te jete e paralizuar gjithmon.

Hektor12

Locus omnem
Problemin ta kerkojme ke vetja. Shqiptaret sdine te behen dy bashke. Ne nje takim ñe maqedoni braktisi takimin kroacia me pretendimin qe su ftua kosova ne takim dhe perfaqsuesi I shqiperise su ndie. Nese ne se pari konsiderojme veten inferiore perballle te tjereve skemi ci duam patericat e evropes amerikes apo àzise