2FARM

kastro zizo

Primus registratum
2FARM

2FARM tashme me nje kenge te re"Dedikim"
Duke lene menjane komercializmin e "Tirona"W:S:F cfare do te donit te degjonit nje gje totalisht ndryshe??!!...

RecurrentDream

Forumium praecox
Re: 2FARM

Kastro, sikur me kapi syte ne nje faqe ketu ne Albforum qe 2Farm jane bere 3!!! Nejse, nga disa burime te brendshme une e di qe 2 tek emri, nuk i referohet numrit te pjestarve te grupit, por eshte akronim per "to"... Sidoqofte, na e sqaro si eshte puna, po qe se astronomia te le pak kohe te lire /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa i perket pyetjes tende per nje kenge tjeter, "tirona" :smash: na e pruri ne maje te hundes.... anything unlike that is most welcomed /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

merian

Primus registratum

urime plako per kengen e re po nese nuk e ke problem me jep ca te dhena me shume per te:ku mun ta degjojme ne qe nuk jemi ne shqiperi,ku eshte realizuar incizimi(kush e ka orkestruar)?Jam kurioz sepse jam nje kolegu yt.pershendetje edhe nje here dhe gjithe te mirat. :rockband:

beshbossi

Primus registratum

hi kastro!!!!!urime per te tera kenget qe keni bere deri tani!!!jeni 1!!!!!aman mos me kujtoni kenge koti se me behet te thej pc!!!!tirona!!!puuuuuu!!!na cau kokat tona!!!!dedikim eshte nam fare!!!!jeni 1!!!!!!edhe ai i"treti" ishte nam!!! :kiss: :kiss: :kiss: nga nje per shoq!!! :kiss: :kiss: :kiss: ose me mire nga dy!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

kastro zizo

Primus registratum

nuk te lene te besh art ne shqiperi.kane dale ne skene tani disa grupe e kengetar medioker,qe te bllokojne per te bere muzike.edhe nga top-fest prisja me shume dhe jo nje kopje te avancuar te festivalit te veres te bere ne teuta-tv parea disa vitesh.nuk ka ngele jevg pa dale aty...nejse,gjithe te mirat!

shqiptaritr

Primus registratum

pershendetje
ku mund ti degjojm ato kenget kastro,nese mundet dhe ndonje nga ju te tjeret mund te me ndimoj ndonjeri ku mund ti degjoj

urime te metejshme,

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kastro zizo:
[qb] nuk te lene te besh art ne shqiperi.kane dale ne skene tani disa grupe e kengetar medioker,qe te bllokojne per te bere muzike.edhe nga top-fest prisja me shume dhe jo nje kopje te avancuar te festivalit te veres te bere ne teuta-tv parea disa vitesh.nuk ka ngele jevg pa dale aty...nejse,gjithe te mirat! [/qb]
Epo perderisa ai fest ka sukses dmth qe jo te tere e mendojen si ti!
E sidomos qe na qenke edhe RACIST!!!!!C'do njeri meriton nje mundesi pavaresisht nga ngjyra e lekures!Nese ju s'u pelqejne se keni filluar te harroheni,epo pune per ju!Edhe kenga juaj e famshme eshte bere me ritme Hip HOP kastro keshtu qe mos fyej se jo vetem qe s'ke te drejte por edhe s'ke arsye!

kastro zizo

Primus registratum

di te them vetem nje gje:Qe kam vetem rrespekt per ata qe ndjej te kem rrespekt.Dhe jo per disa njerez te shemtuar qe dalin ne skene dhe bejne gjoja muzike....nejse te gjithe kta qe permenda le te shkojne atje ku di vetem une te shkojne:::::Ne ...... te ..........