29 Nentor takim ne Piacenza (Muzike e valle shqiptare)

Diavolessa

Valoris scriptorum
29 Nentor takim ne Piacenza (Muzike e valle shqiptare)

Kalamoja...per Festat kam organizu nje Feste te madhe ne Piacenza.
Do kete muzike dhe me kercy tere naten. Kush te kete deshire dhe mundesi Bujrum!

Takimi behet pak si vone, pasi kam zen nje salle te madhe ku ze 100 veta dhe do rrime deri vone - vone..madje edhe mund ta gdhijme. I takon dite e shtune, keshtuqe kemi te djelen perpara.

Ne dacit me nejt me njeri-tjetrin e me kercy pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

pSs: Nuk me intereson me e bo teme th&th. Thuani o po o jo. Arsyeja eshte per vendet, sepse kam shume shume te ftuar.

Do jete edhe TvPiacentina e disa gazetare (normalisht italian) Do me behej qefi te ishte nje grup i vogel forumistash.

Shiao.

pS: Paguhet 20-25 euro, sepse shpenzimet e ngrenjes...jane nga xhepi im /pf/images/graemlins/laugh.gif
E si kurrnace qe jam..s'ju fal gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum
Re: 29 Nentor takim ne Piacenza (Muzike e valle shqiptare)

Papi Oraret dhe diçka me shume
nqs fillon mbas ores 24;00 vij me piacere te modhe :wink:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Papi Oraret dhe diçka me shume
nqs fillon mbas ores 24;00 vij me piacere te modhe :wink: [/qb]
Jo jo aq vone nuk behet /pf/images/graemlins/frown.gif Po pres nje dreq telefonate nga Comune di Piacenza ..por ende s'e kane vendosur. Gjithsesi pak a shume do jete 6-7 pasdite. Per te ndenjur rrime aq sa duam ne.

Sallaku

Primus registratum

Nqs nuk te kane dhene akoma pergjigje me duket se do te dali mashkull /pf/images/graemlins/frown.gif (shpresoj qe jo)
Une po erdha vij vone se jam ne pune dhe nuk mund ta le se jam njeshi aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Mire se te vish. Kur ta kesh mundesine ti..mos e be problem /pf/images/graemlins/smile.gif

Do me vi keq..se do humbasesh me ..sul palco scenico /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Mire se te vish. Kur ta kesh mundesine ti..mos e be problem /pf/images/graemlins/smile.gif

Do me vi keq..se do humbasesh me ..sul palco scenico /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ça do humbas :confused:

maty

Primus registratum

Une jetoj ne Piacenza es'mund te mungoj!!!!!!!!!!!!
Paperina ti adoro!
Per festen e 29 nentorit ketu ne Piacenza u organizua nje nje moster me foto nga shqipria te biblipoteka comunale!
Shkova te shtunen 15 ishte dhe ambasadori,kjo eshte e organizuar nga nje shoqate shqiptare fotot do jene deri ne daten 29!
Mirse te vini!
Paperina te lutem, me njofto per oren dhe ne c'fare locali?

naqja

Primus registratum

o yll po kush me le mua te iki nga puna te shtunen po nejse do bej tentativ

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga maty:
[qb] Une jetoj ne Piacenza es'mund te mungoj!!!!!!!!!!!!
Paperina ti adoro!
Per festen e 29 nentorit ketu ne Piacenza u organizua nje nje moster me foto nga shqipria te biblipoteka comunale!
Shkova te shtunen 15 ishte dhe ambasadori,kjo eshte e organizuar nga nje shoqate shqiptare fotot do jene deri ne daten 29!
Mirse te vini!
Paperina te lutem, me njofto per oren dhe ne c'fare locali? [/qb]
Me shume rreth festes dhe deri ça ore zgjat,nqs do jete deri ne mengjes me keni aty :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] Une jetoj ne Piacenza es'mund te mungoj!!!!!!!!!!!!
Paperina ti adoro!
Mirse te vini!
Paperina te lutem, me njofto per oren dhe ne c'fare locali? [/qb]
E kush mendon se e ka organizu njat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Oren s'e kam idene hic /pf/images/graemlins/frown.gif

Naqe..behu gjasme me grip per te shtunen zemer :kiss:

Sallaku

Primus registratum

Moj Papi nuk mund te organizosh nje feste ne nje lokal deri vone /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

:angel: Deri vone do te jete pa merak /pf/images/graemlins/smile.gif Por thashe me ju mbledh ma heret..Jo per gja por Piacenza o qytet i Bukul /pf/images/graemlins/wink.gif me ba do xhiro..è in piu' ca**o devo fare shoping e do kavagliera me duhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mire se te vish kur te duash..jashte ne kyt ftohte dimri s'do jesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sallaku

Primus registratum

Hallall Papi
Kshu ka lezet ju mblidhuni perpara dhe une sa te mbaroj punen per nje ore jam aty dhe mund te rrime deri ne mgjes pa problem,ndoshta shkojme edhe ne disko :thumbsup:

Demetrio Scutari

Primus registratum

Të shtunën 29 mjerisht jam tashmë i angazhuar, por të dielën 30 pasditës do të jem pikërisht në Piacenzë (një qytet ku shkoj mjaft shpesh), pse nuk takohemi shkurtimisht për një aperitiv së bashku?

Mund të shkojmë edhe në qendër tregtar "Borgo Faxhall", i cili gjindet pikërisht në sheshin e stacionit...

Ju përshëndes të gjithë - Dhimitër.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Mund të shkojmë edhe në qendër tregtar "Borgo Faxhall", i cili gjindet pikërisht në sheshin e stacionit...

Aty jane dyqanet e mija te preferume... mo me bo me zemer se s'kam ma lek me harxhu :mad: Ene te dilave jane hap :cry:

Demetrio Scutari

Primus registratum

...Dhe ka një supertreg e hapur edhe të dielave (tek ne në Reggio Emilia supertregjet vetëm jashtëzakonisht hapen të dielave)...

Ka qenë me të vërtetë një ide e mirë ndërtimi i Borgo Faxhall-it, i cili e ka ndërruar shumë një shesh që ishte aq i shëmtuar dhe i trishtuar më parë...

Propozimi im për një aperitiv të shkurtër atje vlen ende, natyrisht...

Përshëndetje për të gjithë - Dhimitër.

maty

Primus registratum

BORGO FaXHALL?
Ketu eshte vendi me i frekuentuar nga bashkeatdhetaret tone ,shumica qe dalin jane shqiptare e marokine .
Erdhi kushriri im nga shqiperia per pushime dhe nje nga vendet e pare qe vizitoi ishte borgo faxhall, tha: <mos jemi gje ne shqiperi ne ketu se vetem shqiptare shikon?>

Megjithate eshte qytet i lezetshem Piacenza!
edhe se s'ka shume vende argetimi brenda, shumica jane ne province!

Se ci sarò anch'io... se volete, vi farò da guida volentieri! /pf/images/graemlins/smile.gif

Mirupfshim ne Piacenza atehere! /pf/images/graemlins/wink.gif

Une ju pres! :rockband:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Se ci sarò anch'io... se volete, vi farò da guida volentieri!

Ok /pf/images/graemlins/smile.gif Mblidhi ti keta se une do jem icik e zene.

Deri atehere :wave:

Sallaku

Primus registratum

[qb] BORGO FaXHALL?
Ketu eshte vendi me i frekuentuar nga bashkeatdhetaret tone ,shumica qe dalin jane shqiptare e marokine .
Erdhi kushriri im nga shqiperia per pushime dhe nje nga vendet e pare qe vizitoi ishte borgo faxhall, tha: <mos jemi gje ne shqiperi ne ketu se vetem shqiptare shikon?>

Megjithate eshte qytet i lezetshem Piacenza!
edhe se s'ka shume vende argetimi brenda, shumica jane ne province!

Se ci sarò anch'io... se volete, vi farò da guida volentieri! /pf/images/graemlins/smile.gif

Mirupfshim ne Piacenza atehere! /pf/images/graemlins/wink.gif

Une ju pres! :rockband: [/qb]
Matty Me prit se do vij :wink:
Sa e mile eshte kjo :kiss:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[/qb]
Matty Me prit se do vij :wink:
Sa e mile eshte kjo :kiss: [/QB][/QUOTE]
e dyta here qe po ta them:
TRADHTAR!!!!!!!!!!!!!!H :cry: