''28 Nentori'', matura 2000

alex11

Primus registratum
''28 Nentori'', matura 2000

Jam nje ish student i gjimnazit ''28 Nentori''. Me ka marre malli me te vertete shume per shoqerine qe kam pase ne ate shkolle, mesuesat (jo per disa!) e per qdo kand te shqipnise ne pergjithesi, vecanerisht per Shkodren. Kam kater vjet ne Angli dhe nuk e kam pase mundesine me u kthy e me kalu mallin. Ne qoftese ndokush e lexon kete mesazhe the me njeh (Aleksander Zefi), u lutem shkruani dicka qe ka te bajne me temen. Ju pershendes te gjitheve.

Shkodrano

Primus registratum
Re: ''28 Nentori'', matura 2000

Hej o Aleksander mos u merzit mar burr se sje vetem, jan me qindra Shkodran e Shkodrane te tjere si ti e un qe se kan pa Shkodren tesh sa kohe e qe ska dit qe s'mendojm per te, keshtu qe banu optimist edhe ec perpara se Shkodren ton sna e prek kush (GJADH JO). Gjith te mirat. /pf/images/graemlins/smile.gif

genci

Primus registratum
Re: ''28 Nentori'', matura .......

Pse ma vetem maturantat e vitit 2000 kemi ktu.. ku jane te tjeret..

qe edhe 2 fotografi sa me iu kujtu ato dite..

Lapidari

[imazh]http://shkodraonline.com/galeria/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1897&g2_serialNumber=2[/imazh]

shkolla
[imazh]http://shkodraonline.com/galeria/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1905&g2_serialNumber=2 [/imazh]

Guest

hej qoma naj kang te 28 nentorit

Guest

hej qoma naj vjersh te 28 nentorit

Guest

hej qoma naj kang te 28 nentorit ne e-mail:lumi_s715@hotmail.com

Guest
Gostivarii

tung ju pershendes a jeni mir?
DHE JU DESHIROJ DISPONIM TE KENDESHEM QAOO QAOOO SHQIPEE

Guest
Re: Gostivarii

Skemi cka te bejm aleksander te gjithe jemi ne kurbet duhet pajtuar me ate kurbet se te gjithe jemi me kurbet dhe mos e harroni vendlindjen tone

Guest

Jam Albana nga Tirana dhe jetoj ne Suedi qe 10 vjet spo mundem te kthehem njehere ne Tirane e ta hjeki nje mall e nje merzi qe po e kam dhashte zoti te kthehem vetem njeher te ta shoh Tiranen malli me mbyti syte me eshte verbuar per te skemi cfare te bejme shendosh me qene kryesorja tung tung kaloni mire te gjithe nga une Albana

Guest

sikur edhe merziteni aq per Atdheun ju,jo or jo se u kam pare un ju sa merziteni,po vetem fjale jane keto.........

Guest
kosova-besa4you@hot....

pershndetje nga besa nga pishtina fal zoti unjom vendlindje por shpresoj qe edhe ju nje dit do ktheheni ne vendlindjen tuaj nuk di qka tju them tjeter vetum ja le nje porosi edhe psefizikisht gjendeni larg atdheut eme zemer jeni afer ju presim gjithmon deri vdekje tvini atdhe qao nga besa emos u merzitni ok tung tung

Guest

ATA QE I KE PAR TI JAN SI PUNA E JOTE O DJALI.MOS U NXITO SHUM.GEZUAR FESTEN TE TJEREVE.