24 ore ban per nje ofendim ?

^^MIA^^

Forumium maestatis
24 ore ban per nje ofendim ?

KY ESHTE BANI QE ME KA VENE KLEA PSE I THASHE NE MAIN QE KE SHUME VRIMA PER TE DERDHUR DJERSEN :ESHTE NORMALE QE TE ME BLLOKOHET QENDRA NJE DITE TE TERE VETEM SE THASHE KETE OFENDIM:E PRANOJ QE E KAM OFENDUAR POR JO TE ME VIHET NJE BAN PER NJE DITE TE TERE: You were kicked from #shqiperia by klea (kujdes mojj se heren tjeter e ke si shoqja ---cdo te thote kjo,futem tek ndihme dhe aty te gjithe i thone qe e kla tepruar me ate ban dhe ajo prape ma ve :* You were kicked from #shqiperia by klea (klea).3 here rrjesht kot sa futesha me nxirrte.a kam shpresa se do me ndihmojne apo po e hap kot kte teme?gjithashtu ata aop qe kane bere klean aop te kene kujdes pastaj kur na kujtojne rregullat se jane te paret qe nuk i zbatojne !!!!

colorado

Forumium praecox
Re: 24 ore ban per nje ofendim ?

Maksimumi i maksimumit nja 2 ore mund te kesh qendruar ne ban edhe pse nuk ma merr mendja dhe kaq , se here pas here une i heq te gjithe banet qe jane ne kanal.
Nese bani ishte i drejte apo jo, do pyes klean dhe do ballafaqojme logset.
Gjithsesi nuk arrij ta kuptoj dot tendencen qe kane disa ( perfshire dhe ty ) qe gjate gjithe kohes te shajne dhe ofendojne te tjeret ne main.

lil-butterfly

Primus registratum

edhe u hiqet acc aop-ve pastaj kur e kane fajin user-at. sop-at duhen :smash: :smash: :smash:

:rockband: :rockband: :rockband:

lil-butterfly

Primus registratum

Benji shkruhet smelly dhe eshte slaps jo slap gjithesesi... kur e ke ditelindjen ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

colorado ti mund te kesh te drejte por per sa i perket kleas ti nuk di asgje ok.se per cdo gje e ka nisur vete e para dhe vete ka ardhur e ka kerkuar falje e prape vete ka filluar.megjithahte sbesoj se kjo te intereson.une po te them vetem dicka.nese klea me ve mua ban 24 ore dhe bani me hiqet per 2 ore ketu skeni bere ndonje nder te madh,thjesht keni zbutur nje budallik te saj.ok.une pres te merren masa se me eshte bllokuar interneti ketu ne pune per me shume se dy ore.ok.dhe beni mire te krahasoni logset se falko qe eshte sop si kishte ,shpresoj te mos kete asgje te modifikuar aty ne ato logset,dhe te kuptoni budallikun ketu pas asnje justifikim nga ana juaj,se ate dite jane cuditur edhe aop te tjere qe ishin online,po nje "sop" i kishte ndaluar te flisnin e te me ndihmonin.no problem gjithsesi.ketu ligji sic e keni thene dhe vete jeni JU

^^MIA^^

Forumium maestatis

DHE EPISODI VAZHDON :

<kim> !sinqerisht ku them qe jeni bere per tu qare hallin aq poshte keni rene
<kim> <JOHNY-DEEP> hi
<kim> <Gjumashi> kush une
<kim> * Joins: InDePeNdEnCe (limi_ch@39461095.E2DEA60F.3167D249.IP)
<kim> > ju*
<kim> <Gjumashi> /pf/images/graemlins/smile.gif !?
<kim> <klea> kim ske cbesh
<kim> <THE_KING> oj killergirl po te kapa do te.........
<kim> <EYE_OF_THE_TIGER> !seen iris
<kim> <klea> po kur e di ti
<kim> <klea> pse futesh ketu njehere
<kim> <Sushi> korcaria, shiko ne privat...
<kim> * Joins: CaUtIoN (dDoss@1D2CD599.E2DEA60F.3167D249.IP)
<kim> > ska gje
<kim> <klea> apo do te biesh poshte dhe ti
<kim> > se ato ofendimet
<kim> > i beni ju
<kim> > dhe ja rrasni te tjereeve
<kim> > klea e dahur
> <klea> kim
> * Quits: horri-i-vetmuar (horri-i-ve@Albnetwork-1AEAB4A3.pool21345.interbusiness.it) (Connection reset by peer)
> <klea> rregullojme logset
> <Gjumashi> flm per mirkuptimin
> <klea> shikoje ta bej une nje
> <Gjumashi> ej zenie, dhe mosmarveshje ju lutem sqaroni ne pv
* Killergirl slaps kim around a bit with a large trout
kim> <klea> kim
<kim> * Quits: horri-i-vetmuar (horri-i-ve@Albnetwork-1AEAB4A3.pool21345.interbusiness.it) (Connection reset by peer)
<kim> <klea> rregullojme logset
<kim> <Gjumashi> flm per mirkuptimin
<kim> <klea> shikoje ta bej une nje
<kim> <Gjumashi> ej zenie, dhe mosmarveshje ju lutem sqaroni ne pv
<kim> * Killergirl slaps kim around a bit with a large trout
<kim> <gOnnY> !kb gonny Connection Reset By Peer
<kim> * Shqiperia sets mode: +b *!*gonny@Albnetwork-F555CC.pool8249.interbusiness.it
<kim> * gOnnY was kicked by Shqiperia (Connection Reset By Peer)
<kim> * Quits: reda_ (red-@Albnetwork-3E237DD2.vie.surfer.at) (Connection reset by peer)
<kim> <Killergirl> sa me pelqen emri kim
> beje
> <klea> <kim>pupupupupu moj klea te dashuroj po kam turp dhe se them dot ne main
> <Gjumashi> shyqyr qe pushuat

PJESA
klea> <kim>pupupupupu moj klea te dashuroj po kam turp dhe se them dot ne main
ESHTE E KRIJUAR NGA KLEA KU DHE VETE THOTE QE PO DESHE RREGULLOJ EDHE LOGSET :
SHIFENI SE TANI DO TI RUAJ TE GJITHA LOGSET

TEO

Primus registratum

C'moshe keni me qafsh??? Se po behem shume kurioz.

klea

Ad Maiora

ok tema mbyllet ketu kim .bye dhe shihemi ne chat per pjesen e trete te katert etj etj
jo te dhena personale per te tjeret

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

çpergjigje shkurt fare...keshtu pergjigjen operatoret...nese skane faj e te shkretet sa faje bejne ne dite sdine kujt ti kerkojne falje me pare...a po me pare ju kerkohet falje operatorve qe jane me siper tyre...per ata spertojne tak fak menjehere...