??????

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ??????

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mandi</div><div class="ubbcode-body">Lubo, ti je Moderator dhe ne vend te shfaqjes ketu, shih tek temat e Moderatoreve se do e gjesh kush u ankua! Mund te vazhdosh aty diskutimin si Moderator qe je! </div></div>

Mandi, nuk mendoj se një moderator duhet detyrimisht të shprehë mendimet e tij/saj në temat e Stafit por mundet të komunikojë edhe direkt në temat e anëtarëve sidomos kur ka shqetësime nga ana e tyre.
Vendimi për Ban mendoj se është më delikat, siç edhe është treguar më parë, dhe nuk mendoj se kërkesa e NJË moderatori të konsiderohet më shumë se e drejta e një anëtari për të shkruar.
Në rastin në fjalë nuk mendoj se Lips e meritonte Banin dhe kjo nuk ka të bëjë me preferencë personale por thjesht me atë që unë mendoj se është e drejtë. Të gjithë e shkelim ndonjëherë me chit-chat por kjo nuk duhet të jetë motiv për Ban. Me sa ma merr mendja mua këtu nuk bëhet fjalë për chit-chat-in e bërë nga Lips por më shumë mbi përmbajtjen e tij. Dhe për sa i përket përmbajtjes ... well, s'më duket se i takonte Lips të bëhej Ban ose, të paktën jo vetëm asaj.

Për mua kjo temë konsiderohet e mbyllur tashmë megjithë shijen e hidhur që ka lënë.

abs

nuk e di...

Lips mirseuktheve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif . shpresoj te kesh terheq kamben zvarr e te shoh/lexoj dhe Zogun, Noton neper Forum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">Lips mirseuktheve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif . shpresoj te kesh terheq kamben zvarr e te shoh/lexoj dhe Zogun, Noton neper Forum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif </div></div>

Flm zemer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif .Eshte kenaqesi te komunikosh akoma me ju qe une i kam konsideruar vertet njerez me vlere.Uroj dhe une ti shoh se shpejti ketu noton me zog,por mendoj qe kjo periudhe e gjate perjashtimi i ka hequr totalisht deshiren per te shkruar ketu.Une me Moz me zor e mbanin noton lidhur ktu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif