102 vjet pavarësi: Cili është problemi më i madh i shqiptarëve sot?

Universal

AnonymouS
Ne pak dite do festojme 102 vjetorin e pavaresise se Shqiperise ne mbare boten. Krahas urimeve e perplasjeve te gotave, po hap nje teme ne forum qe eshte nje pyetje personale per cdo shqiptar sot.

- Cili mendoni ju eshte problemi me i madh i shqiptareve ne vitin 2014?

Secili eshte i lire t'i japi pergjigje pyetjes se mesiperme ashtu sic e gjykon te udhes. Nuk ka nevoje per replika apo komente, mund te lexoni ne heshtje mendimin e njeri-tjetrit.

Gëzuar për shumë vjet pavarësinë!

scadarsko

Locus omnem
Te punojne shume,dhe te kapin kohen prej vitesh duke akuzuar jo njerin vend ne ballkan e jo tjetrin ne europe...te hapi nderroje kapitull me fqinjesi te mire dhe te qendrueshme,te bashkepunoje dhe te kete harmoni ne rajon.Te ndaloje exsodin masif ku cdo dite shqiptaret po ikin nga shqiperia....

Universal

AnonymouS
Problemi me i madh i shqiptareve sot eshte gjendja ekonomike ku ndodhet shqiperia. per kete nuk e di a eshte faji i edi rames,apo i sali berishes qe iku. por di te them se shqiperia cdo dite e me keq vjen e behet.

scadarsko

Locus omnem
Problemi me i madh i shqiptareve sot eshte gjendja ekonomike ku ndodhet shqiperia. per kete nuk e di a eshte faji i edi rames,apo i sali berishes qe iku. por di te them se shqiperia cdo dite e me keq vjen e behet.
habitem kur thuhet cdo dite e me keq po behet atje!Un them me mire ska qen ndonjeher,ka nevoj per ekonomi dhe cdo gje do rregullohej....