Edhe emigracion masiv jo kshu me permasa te voglaNe kete rast ka dy mundesi:
*) ose meshkujt shqiptare jane me te zgjuar dhe kerkues se meshkujt e tjere neper bote.
*) ose femrat shqiptare jane pergjegjese direkte per emigracionin e meshkujve neper bote dhe duke ikur sa me larg Shqiperise.
![]()
e kunderta naqe.......keto bufet vijn me meshkujt shqiptar per martes ne shqiperi,ndersa femrat shqiptare jan extra,por vetem te evitojn materializmin,se te sakatojn potofolin kur shkojm atje n shqiperi!![]()
Meshkujt Shqiptar duan kshu femrash ne shtrat
Por nfakt Femrat Shqiptare jan kshu
![]()
eee ket fundit e ke gabim mos mi fut tgjitha me 1 these kunderta naqe.......keto bufet vijn me meshkujt shqiptar per martes ne shqiperi,ndersa femrat shqiptare jan extra,por vetem te evitojn materializmin,se te sakatojn potofolin kur shkojm atje n shqiperi!
une tregoj at qe kam provu......skisha dal me thes n dore per te grumbullu kanoceeee ket fundit e ke gabim mos mi fut tgjitha me 1 thes
edhe un them ate qe shoh me sy e ngjoj me vesh loolune tregoj at qe kam provu......skisha dal me thes n dore per te grumbullu kanoce
mire maj naqe mos u nxeh.....se spo ju akuzojm n policeedhe un them ate qe shoh me sy e ngjoj me vesh lool
Eh kur fillon ftohja s'ka kthim. Por sidoqofte pjese e dashurise eshte dhe dashurine e pranojme edhe me difektet e veta.
Flm per keshillat.
E kisha me faktin se nuk ta thote cfare ka por pret qe ti ta kuptosh vete. Por nese asaj vetem i eshte dukur ashtu, ne kete rast une s'e kuptoj fare se cfare do apo ka.
E megjithate toka rrotullohet (une prape e dua)![]()