ç'fare mendoni per çunat biseksual?

Actived

Primus registratum
Re: ç'fare mendoni per çunat biseksual?

;D ka me ken kavajas ky se ata jane me fame po per shkodran mah vetem se han kot m... nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif

elvinshpuza

Primus registratum

Te gjithe po thoni, qe nuk ju pelqen si teme /pf/images/graemlins/smile.gif , siç eshte nje shprehje ajo qe shan , te pelqen me shume kjo tregon edhe fakti sepse shume nga ju po shkruajn ne kete teme /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

Zotni nuk ke pse i paragjykon paragjykimet e parafolsve :shrug:

Ti duket q1 je pederast i ndershem edhe puntor po gjithsesi tek e fundit ti zhgjedh çka te dojne b*tha

se ndoshta i bjen pak keq ne rastin konkret po e kuptove idene besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po mbasi keke ne Belgjike se kuptoj pse ke mbete keq per ate senin se atje e ke plot me shoke
apo je nacionalist o e don shqiptar o s'ka

edhe kjo ka mundsi /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse ishalla te ndesh zoti ne hajr si i thone /pf/images/graemlins/laugh.gif

a/h

Primus registratum

Un i kisha çu 1ka1 te veterinari /pf/images/graemlins/smile.gif

jo jo aj ndoshta ju kishte ba nder

po te kasapi i kisha çu

verrcak e dini se ku /pf/images/graemlins/smile.gif

SHENJTOR-i

Primus registratum

hahahahahahaha
perzotin gallate,ka kja dynja...!!!

Persa i perket biseksualizmit e homoseksualizmit; fenomen i tille, per fat tkeq ekziston kudo dhe kurdo.
Duke pase parasysh se sjemi qenie perfekte, eshte thjeshte si cdo crregullim tjeter ne shoqeri.
Nejse ma...
A ndersa persa i perket elvin shpuzes, ka disa mundesi; qe, sic e tha vete "i fejumi":pra ka mundsi qe te jete ish e ndnjanin me emrin elvin, ose ndonje njeri i afert i ish-it. Ose edhe mund tjete me tverte dikush qe asht pedro edhe ia ka thy zemren ai elvini.
Por njekohesisht mund tjete ndonje karabush, qe ka vu nje nofke kot edhe hajt tally b*** me forumsat...
mas ia varni se pushon vete ai masanej.
por me t'thane drejten sma ka marre mendja se do i vine koha qe ne brezin tone te diskutohet per biseksualizem ne nje ambient mbare-shkodran.
hajt shnet, e tmira...!
ti grupi, me mnigju mu, mas ta nijne hic, mbush b*** ku tdalin e me ke tdalin...

*hajde dreq e merre vesh, i thone ksaj pune!

acid

Forumium praecox

Shkodran biseksual ???????
kUsh ash ai ma ? ti vejme barrikade qysh ne lezhe..
As kam pa as mos pafsha nej here. Shume po flitet per te drejta njeriut e per budallalliqe tjera por per mendimin tim ..... e vetmja e drejte e tyre eshte te kpusin qafen bashke me "zezakt" qe i paskan dashnor ne ndonje afrike a ku di une sa ma larg njerezimit. Atje le te pjellin si micat nese ja dalin. Ska ma turp per gjakun e Shqiptarit e sidomos per vete Shkodranet, biseksuala, gay, lesbike.... turp. Ketu nuk behet fjale per "emancipim" e per infiltrim ne europe, Ketu flitet per degjenerim, dhe ne degjenerimin nuk e duam, Nuk po shtyhem per te thene ca meritojne "ato" por le te themi vetem mos e paçim rrisk. Me tana keto femra qe ka Shkodra e Shqipnia.!? mahhhh hec ma ..

Pop Tart

Primus registratum

Une sju marr vesht ju shkodranve pse duhet te perdorni vetem dhunen ne nje koh njerzit jane te lire te zgjedhin ate qe esht me e mira per veten e tyre SI pershembull ne Shkoder ka biseksual, por nuk duan qe te shfaqen ne opinjon se e din se ambjenti qe i rrethon nuk i pranon nje gje te till Une per vete kam mendimin Se po te jesh biseksual nuk kemi as nje te keqe nga kto persona se une kam ndenjur me biseksualat jan njerz qe respektojn ndjenjen njerzore te njeriut dhe jan shume te but dhe te sjellshem Dhe neve na i nteresojn njerez pozitiva se per trima shkodra ja ka pa hajrin se duken pasojat une nuk dua te paragjykoj njeri.Por dua te them dhe kte se dhe bisesualet nuk i ulin nivelin shkodres se kur spo i ulet niveli vendeve europjane do na ulet neve qe jemi larg te vertetes une per vete ky fakt nuk me shqetson as pak qe ka apo ska bisesuala mua me intereson do bashkohemi dhe ne njeher me boten se po cmenemi Se e zgjata si shum dhe mja kalofshi sa me mire te tan ju parafolsit me lart .

LUANESHA

Primus registratum

une kam ndenjur me biseksualat jan njerz qe respektojn ndjenjen njerzore te njeriut dhe jan shume te but
NJI fjale e uert popullore thot.....
ME THUJ ME KE RRI ,TE THEM CILI JE!!!!!!!!!!!!!!

THOT POPULLI EEEEEEEEEEEEEEEE
/pf/images/graemlins/smile.gif

Pop Tart

Primus registratum

Luanesh zemra ime ske pse te keqkuptohesh une mase shpreha mendimin tim zbesoj se ka ndoje gje te keqe ne kete mes se une po te jem ashu skam pse ta mohoj jeta ime me perket vetem mua dhe nuk kam frig nga e drejta por bota esht e krijuar me te tilla gjera dhe duhet ti dim ato po si mendon ti qe ne zduhet te flasim ose dhe te jemi mirjohes me ato qe zbejn as ne gje te keqe as kujt vetem trupin etyre shfrytzojn jo trupin tim .Sikur qa the dhe ti nje fjal qe ka then populli. Po ska rendesi rendesi ka qe une te jem e ndergjegjshme per ate qe them se qa mendojn te tjert nuk jam e interesuar per kte gje ok shpresoj te me kuptosh ja kalofsh mire