Është mirë të ndihmosh të tjerët ?

Enea Xhani

Forumium maestatis
Përshendetje !

Dua një mendim nga anëtarët e AlbForumit, A është mirë të ndihmosh të tjerët? T'i ndihmosh në përgjithësi jo nga ana ekonomike apo tjetër. Bëhet fjalë për në Shqipëri a ja vlen t'i ndihmosh apo jo ?

Faleminderit, pres përgjigjet tuaja. :)

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Përshendetje !

Dua një mendim nga anëtarët e AlbForumit, A është mirë të ndihmosh të tjerët? T'i ndihmosh në përgjithësi jo nga ana ekonomike apo tjetër. Bëhet fjalë për në Shqipëri a ja vlen t'i ndihmosh apo jo ?

tani,nese do ta kisha mik te ngushte ose familjar,do ta ndihmoja nga ana ekonomike,edhe sikur te ishte ne gjak,domethen ne gjakmarrje do ta ndihmoja qe te kalonte shtetin dhe ti shponte ngulimit ne shpi.
Tjeter,pastaj ndihmoj te tjeret ne mesime,neper teste.
KAq per momentin.

joetisti_

Locus omnem
Eshte instiktive besoj une. Njeriu ndihet mire dhe i detyruar ne menyre te embel te kryeje vepra qe u bejne mire te tjereve. Dua te them se njeriu i jep ndihme nje tjetri pa pritur qe ai t'ia ktheje ne nje fare menyre dhe kete e ben pa rezerva. Eshte me te vertete bukur te ndihmosh te tjeret dhe ia vlen t'i ndihmosh.

princ

Valoris scriptorum
Përshendetje !

kur i ke mundesit pse jo

labinotiii

Primus registratum
mir esht te ndihmosh te tjeret normal.Pra edhe ju nese mund te me ndihmoni ne nje lidhje dashurie.Para se tia filloj me nje femer e kam dashur shumm por tash mbas 1 muaji si u bera me te disi me jan larguar shum ndjenjat dhe ende jam me te,me tregoni si ti rikthej perseri ndjenjat.Ju lutem !! :(

Enea Xhani

Forumium maestatis
mir esht te ndihmosh te tjeret normal.Pra edhe ju nese mund te me ndihmoni ne nje lidhje dashurie.Para se tia filloj me nje femer e kam dashur shumm por tash mbas 1 muaji si u bera me te disi me jan larguar shum ndjenjat dhe ende jam me te,me tregoni si ti rikthej perseri ndjenjat.Ju lutem !! :(
Une personalisht nuk mund te ndihmoj ne kete ane ! :)

dr love

Locus omnem
Kur bee mire ..e bejme qe te bejme mire..jo qe te na kthehet ne..e sheh qe mendojme per shperblim?

joetisti_

Locus omnem
Po ta zesh ashtu, edhe gjerat me te thjeshta e kane nje perqindje interesi.
Por s'eshte per shperblim. Nese ke patur deshire te dhurosh dicka per dike sepse e do, ai ta kthen, por, me te njejten menyre. Edhe ai/ajo ka deshire te te dhuruje dicka.

joetisti_

Locus omnem
Po. Nga te gjitha gjerat qe na vijne ne mendje, te gjitha ndodhin. Ne nje rast te tille ndodh nje barazim sepse do te kesh rast edhe ti te besh ate qe ai beri. Si padashur, tek ai apo te dikush tjeter.

dr love

Locus omnem
Përshendetje !

Pse
nuk jep nje pergjigjie meqe e ke filluar vete?

joetisti_

Locus omnem
Une kam ndiere embelsine e ndihmes ne jete dhe jam i prirur te bej po njelloj. Nuk kursej asgje per te ndihmuar.

dr love

Locus omnem
edhe une..por e bera per te pare reagime.ky moderatori e nxori koken..por u zhduk..ai duhet ta mbaj gjalle diskutimin.
Mdihmoj ata qe kan vertet nevoje.sidomos kur shoh femij te vegjel rrugeve .

joetisti_

Locus omnem
Po ndihesh jo mire qe s'ka reagime te shumta?
Mbase duhen tema te reja. Sidoqofte ti spaske te ndalur. Komplimente.

dr love

Locus omnem
jo ..por nqs eshte si forum..pse nuk duhet te funksionoj..edhe per temat shoqerore por vetem per ato aop
soap a ku di un ca jan se si marr vesh.