Është martuar aktori anglez: Tom Hardy (Foto)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiAktori anglez Tom Hardy është martuar në mënyrë të fshehtë me të fejuarën e tij Charlotte Riley para dy muajsh në Francë.
37-vjeçari dhe 32-vjeçarja, të lidhur që nga viti 2009, kanë ftuar në celebrim vetëm një grup të vogël personash dhe kanë arritur ta mbajnë sekret martesën e tyre për një kohë kaq të gjatë.Një burim nga familja tha për tabloidin ‘The Sun’: “Ishte një ditë e mrekullueshme që u bë edhe më e bukur nga fakti se ishin vetëm miqtë e ngushtë dhe familjarët.” 
Top