Çka e vëni në bagazhin tuaj?

Demetrio Scutari

Primus registratum
Çka e vëni në bagazhin tuaj?

Të dashur miq të forumit,

sepse këtu jemi të gjithë udhëtarë, do të më pëlqente të di çka vëni ju zakonisht në bagazhet e juaja.

Unë personalisht i urrej valizhet e pamasa, dhe besoj se nuk janë të domosdoshme në qoftë se qëndrimi nuk duhet të jetë tejet i gjatë.

Para disa muajish, e blera një çantë pëlhure, e cila i përmban shumë gjëra dhe është tepër e praktike; tani e përdor gjithmonë.

Dhe ju si veproni?

Përshëndetje - Demetrio.

alinos

Forumium maestatis
Re: Çka e vëni në bagazhin tuaj?

Une per vete vendos kufomat e atyre qe kam vra /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

kurse un vec mjetet qe `prodhojne` kofoma...

:devil:

hot

Hotgirl

vallai kam inat te nisem per naj udhtim edhe mos ti mar te gjitha ca me duhen!!
se pastaj vec kur del naj gjo e vockel na ato qe ste bi menja fare me i mar!! :mad: :mad:

bimba81

Primus registratum

une marr shume shume gjera.kur shkoj ne shqiperi per nje muaj dy valixhe edhe perhere me del ndonje gje mangut qe me duhet edhe behem me ja dhene vetes :smash: :smash: se jam harraqe madhe

Luminus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] une marr shume shume gjera.kur shkoj ne shqiperi per nje muaj dy valixhe edhe perhere me del ndonje gje mangut qe me duhet edhe behem me ja dhene vetes :smash: :smash: se jam harraqe madhe [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif qenke si une: kur shkova ne shqiperi musha 2 valixhe, vetem njeren perdora. vjen dita e kthimit, shkoj ne aeroport gjith qef; wow big deal: kisha harruar i-20 ne usa :smash: per pak sa nuk ngeca ne shqiperi :smash: po isha me fat se me pranuan ne xhejefkej

edda

Primus registratum

Valixhja (valixhet!) e nje pinjolle si une duhet te mbaje
1) rroba te perditshme casual
2) te brendshme
3) max. 2-3 fustane mbremje
4) kit rrobaqepseje sepse rruges s'i dihet mund te ulesh ne ndonje stol te cilit i kane dale gozhdet ene te grisen pantallonat pastaj
5) sapun, furçe dhe paste dhembesh, krem per diten, krem per darken dhe te gjithe tauletin + ndonje bizhuteri per ndonje darke romantike (qe ndodh te pakten nje here gjate udhetimit)
6) kitin e farmacise (moment, aspirina me vitamina C, fasho, qetesues per dhimbjen e dhembit etj.etj.)
7) libra per te lexuar
Keto qendrojne ne valixhen kryesore

Ndersa ne nje çante tjeter me te vogel qendrojne kepucet ose sandalet sipas stines, 1 pale atlete, 1 pale tafte dhome, 1 pale tafte rruge

Ndersa ne nje te trete qe eshte çante shpine qendrojne: 1 pale nderresa, 1 pale pantallone, 1 bluse ose kanotiere, ushqimet, 1 liber, termusi me uje dhe 1 mbulese ose peshqiri i banjos

Kur udhetimi eshte ne vere ketyre te mesipermeve i shtohet edhe frigoriferi i vogel nese udhetimi behet me makine siç ndodh zakonisht.

Lista behet te pakten 3 jave para udhetimit. Motoja ime eshte meglio prevenire che curare

Seriozi

Primus registratum

O Edda ti sikur po shkon ne lufte mi goce.Me ç'shof bagazhet jane preukupim vetem i femrave.Une kur shkoj ne Shqiperi ne bagazh vej vetem dhuratat e te tjereve se per vete me mjaftojne nja dy pale xhinse dy bluza dhe kaq..se harrova dhe dy pale breke se na qellon që ti ndrrojme ndonjihere /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/frown.gif Bagazhi im ka dale jashte perdorimi,sepse e perdor aq shume....aq shume sa nuk ua pret mendja /pf/images/graemlins/wink.gif dhe e hap vetem kur s'kam njerez mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani per pushime do te fus 2 jevgj e 2 katundare qe te ma lajne e t'a bejne /pf/images/graemlins/laugh.gif ....bagazh /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Une per vete marr gjithmone me teper se c'duhet;me ndodh shpesh te marr rroba qe ndoshta si kam veshur asnjehere ,me mendimin :Ku i dihet ndoshta do ti vesh kesaj here.Kshuqe normalisht njera valixhe ngelet gjithmone e pa hapur fare! /pf/images/graemlins/laugh.gif