Çiljeta...

antip

Primus registratum
Re: Çiljeta...Qershor 2007

Normal qe nuk eshte Çili, po talent ka dhe kjo s'ja mohon dot! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nese e perdor siç duhet talentin ka per ti "hipur" shkallet e karrieres shume shpejt... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
 

juxhoxhjaj

Primus registratum
Re: Çiljeta...Qershor 2007

nese doni te komunikoni me te kam msn e saj po e deshet me dergoni PM ajo tani eshte ne sarande,e kam seriozishte me 15 $ keni msn e saj ne fillim do flisni me te pastaj me jepni parat.per info PM
JO NUK ESHTE HOTLINE MBASE HOTMSN
 

ALTIN

Primus registratum
Re: Çiljeta...Qershor 2007

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: celjanfr</div><div class="ubbcode-body">nese doni te komunikoni me te kam msn e saj po e deshet me dergoni PM ajo tani eshte ne sarande,e kam seriozishte me 15 $ keni msn e saj ne fillim do flisni me te pastaj me jepni parat.per info PM
JO NUK ESHTE HOTLINE MBASE HOTMSN </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif te paska zhyt mire CFR /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
 

antip

Primus registratum
Re: Çiljeta...

Hallall Altino! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

Ja kshu postimesh t'bosh jo ato budalliqet qe shkrun perdit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
 

cufi_bardhit

Primus registratum
Re: Çiljeta...

uiauhahuauhahuuhauhahu
e bukur kjo qe the lubo
uhauhauhahuhauhuahua
mbeshtes parafolesin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
 

Adile

Primus registratum
Re: Çiljeta...

kot kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Kush do nxjerri ndonje foto t'funit te Çilit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
 

antip

Primus registratum
Re: Çiljeta...

Bashkohem me kerkesen e Fiones... madje do shtoja ne kerkese dhe ndonje foto te Fiones /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
 

antip

Primus registratum
Re: Çiljeta...

Jo jo... po mendoj te hap nje teme per ty tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
 
S

Scorpion

Guest
Re: Çiljeta...

Kape dhe Zajminen Lubo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

 
S

Scorpion

Guest
Re: Çiljeta...

Po ju mi goca me pras qenket rrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
 

antip

Primus registratum
Re: Çiljeta...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aniii</div><div class="ubbcode-body"> e te mendosh qe jan rrit tuj henger grosh ... </div></div>

Ta pret menja! Pranej dhe shesin pordhe ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
 
Top