Politika Çfare arriti Besa Shahini ne krye te Arsimit Shqiptar ne keto 3 vite?

Mono

Forumium praecox
Pashe sot qe Besa Shahini kishte thene qe do largohej nga Shqiperia ne fund te mandatit te saj si Ministre!!!
besa-shahini.png
(Shume kush ne Tirane do e kuptonte, se te jetosh si popull i thjesht ne Shqiperi nuk ia vlen, si ministre ndoshta), megjithate, jo se e kam bere kete pyetje per ministrat e tjere, por Shahini cfare arriti ne krye te Ministrise se Arsimit se Shqiperise keto 3 vite?
Pervec disa deklaratave arrogante (shembelltyre e atij me siper), cfare krenarie ka nje Ministre qe le punen pas 3 vitesh dhe largohet fare nga ai vend?
 

bobo

marksist-enverist
hahahahah..., po c arriti i gjith shteti Albanostavos ne 30 vite?-qe kap 3 vitet e znj.Shahini, cjan keto anal-iza mini'provinciale!?
 
Top