Çfar Moshe Kanë Antarët e Forumit

Images

Forumium praecox
Pershendetje Jam Denis Krasniqi jam nga Kosova Ne Kete Teme Te Dashur Forumista Do Shkruani cfar moshe keni ju dhe ne cilin vit keni lindur Faleminderit Ju uroj gjith te mirat te gjithve.

Balahk

Locus omnem
Denisi e ka deklaru,mbeti si greta, 30 vj :p
edhe gjendje civile u bere deniso?
Une do te them diten qe kam lindur,edhe llogarit beji vete sa jam pastaj :p

Balahk

Locus omnem
Denisi e ka deklaru,mbeti si greta, 30 vj :p
edhe gjendje civile u bere deniso?
Une do te them diten qe kam lindur,edhe llogarit beji vete sa jam pastaj :p

D1sc0nn3ct3d

Primus registratum
Teme kosovaresh

Do te kishte qene me e thjeshte te mos ishe pergjigjur ne kete teme pasi ke bere dallime feje/rrace/krahine, por eshte gje tjeter nese ti nuk rri dot pa komentuar ne cfaredolloj teme si me pergjigje qe kane lidhje me temen apo ato qe nuk kane fare. Nuk mund te ofendosh apo te diferencosh shqipetaret apo kosovaret.

Gjithsesi pergjigja ime eshte 27 pasi mosha eshte thjesht nje numer ku tek une nuk ben asnje percaktim por qe ka dallim.

Ameliè

Forumium maestatis
Do te kishte qene me e thjeshte te mos ishe pergjigjur ne kete teme pasi ke bere dallime feje/rrace/krahine, por eshte gje tjeter nese ti nuk rri dot pa komentuar ne cfaredolloj teme si me pergjigje qe kane lidhje me temen apo ato qe nuk kane fare. Nuk mund te ofendosh apo te diferencosh shqipetaret apo kosovaret.

Gjithsesi pergjigja ime eshte 27 pasi mosha eshte thjesht nje numer ku tek une nuk ben asnje percaktim por qe ka dallim.
Une te njetin mendim kam serish seshte se na lekunde.

D1sc0nn3ct3d

Primus registratum
Une te njetin mendim kam serish seshte se na lekunde.

Lekundje quhet levizja rreth nje pozicioni, ekuilibri te qendrueshem dhe qe perseritet ne intervale kohe te barabarta. Por gjithsesi nuk presim te ndryshosh mendim kur rezultati ngelet po i njejte.