Çfar Juka mësur Jeta?

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Jeta pa llogaritur se sa vite ka çdo njeri në kurriz,të mëson shumë gjëra,të mëson që mund të gabosh dhe se si të mos i përsëritesh këto gabime.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
mu mëka mësur jeta qe shumë ne mesin e njerëzve nga kafshët dallojn vetëm në dukjen fizike,se për nga sjellet ja kalojn kafshëve.
ku thotë ish presidenti i Bosnjës dhe Hercegovinës Alija Izetbegoviq në një thënije të tijë fantastike dhe filozofike-"Kafsha është e rrezikshme vetëm kur është e uritur,Kurse Njeriu kur është i ngopur"një ndër popujtë më të këqinjë që kanë ekzistuar dhe ekzistojnë në tokë janë populli Jahudi (izraelt)këtë e dokumenton Historia,si ajo shkencore dhe ajo e lashtë fetare etj.tani vijnë populli sllavët.njeriun po ta lëshojsh çka do nët bënë aj nuk di kufi,por njeriu do du frikë.përnryshe ja kalon edhe majmunit dhe qëta lloj tipa thojnë qe njeriu e ka prejardhjen prej majmunit se ata vetë janë majmuna...

Hektor12

Locus omnem
jeta me ka mesuar qe njeriu mbetet i njejtefjalet i merr era karakteri i tij sndryshon e ka ves se vogli kur thone pleqte

Hektor12

Locus omnem
kam mesuar se shume njerez do te ishin te tmerruar nese ne pasqyre ne vend te imazhit te tyre te shihnin karakterin e tyre

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Jeta më ka mësuar se shumë njerëz nuk e meritojn me qen në mesin tonë,por në mesin e kafshëve,ka qe nga sjelljet e tyre që i bajnë -disa sjellje të tyre as kafsha nuk i banë.