Tema e ditës (vendet shqipfolëse)

"Guri i rëndë në vend të vet" - ashtu dhe ne do gjejmë prehje vetëm në atdhe!
Përgjigje
37
Shikime
10K
Kristi1234567
K
Përgjigje
41
Shikime
10K
elton shabani
E
Përgjigje
30
Shikime
9K
harap
H
Top