Dhoma #Shqiperia

Vendi i duhur për njohjen e "Thellë" të chatuesve me njëri-tjetrin!:)
Ankesa mbi probleme të hasura gjatë chatimit në dhomat #shqiperia dhe #ndihme (Probleme me kick, ban, kickban, akick, heqje shtim access etj.)

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. hax0r
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  469
 2. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  8,327
 3. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  7,679
 4. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  3,422
 5. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  10,382
 6. harap
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  9,898
 7. DaNoCi
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  136
 8. WORLD
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  130
 9. VaMPiRI
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  197
 10. Guns-N_Roses
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  219
 11. MeKaNiKu
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  122
 12. England
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  246
 13. ELSON01
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  289
 14. AVOCADO
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  940
 15. NexT
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  736
 16. POKER
  Përgjigje:
  18
  Shikime:
  1,525
 17. Unikkatil-real
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  590
 18. Vilsoni
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  643
 19. haradin
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  230
 20. Daja
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  617
 21. traktoristi
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  617

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...