Zgjedhje lokale'03-Kush e meriton me drejtu Shkodren

olssys

Primus registratum
Zgjedhje lokale'03-Kush e meriton me drejtu Shkodren

Te dashtun bashkevendlindas, ne Tetor te ketij viti do te zhvillohen zgjedhjet lokale nga ku do te dale Kryetari i ri i Bashkise si dhe anetaret e ri te Keshillit Bashkiak. Natyrisht besoj se secili prej jush e kupton randesine e ketyne zgjedhjeve se prej tyne do te dalin drejtuesit qe per tre vitet e ardhshme do drejtojne qytetin tone te dashtun. Une mendoj se ndoshta mund te japim nje kontribut qe votuesit qe aktualisht jetojne ne Shkoder te jene te kjarte per rendesine e votes tuaj.Kush jane njerezit ma te pershtatshem per me drejtu Shkodren?Cfare duhet t'ju kerkojme kandidateve per tre vitet e ardhshme?Cila parti apo grup partish mund te punojne per Shkodren?

assassino26

Primus registratum
Re: Zgjedhje lokale'03-Kush e meriton me drejtu Shkodren

Rrespekti me i madh qe do i benit votes suaj eshte te mos e coni dem...Mos votoni fare.

Gentian Memaj

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga olssys:
[qb] Te dashtun bashkevendlindas, ne Tetor te ketij viti do te zhvillohen zgjedhjet lokale nga ku do te dale Kryetari i ri i Bashkise si dhe anetaret e ri te Keshillit Bashkiak. Natyrisht besoj se secili prej jush e kupton randesine e ketyne zgjedhjeve se prej tyne do te dalin drejtuesit qe per tre vitet e ardhshme do drejtojne qytetin tone te dashtun. Une mendoj se ndoshta mund te japim nje kontribut qe votuesit qe aktualisht jetojne ne Shkoder te jene te kjarte per rendesine e votes tuaj.Kush jane njerezit ma te pershtatshem per me drejtu Shkodren?Cfare duhet t'ju kerkojme kandidateve per tre vitet e ardhshme?Cila parti apo grup partish mund te punojne per Shkodren? [/qb]
Voten e meriton cdo njeri i ndershem qe don me punu ma shume per Shkodren se per vedi, qofte ky edhe prej marsit. Por meqe deri tani s'kena pa asnji njeri te tille them te mos ta qojme dam voten, pra te mos votojme. Te pakten te nesermen mund te themi lirshem se une se kam votu ket apo at tjetrin.

genci

Primus registratum

E KENI SHUME GABIM NQS NUK VOTONI

Nqs ju nuk votoni, athere kush do votoje?
Nqs s'votoni pse prisni qe te ndrroj "gjendja"
Nqs s'votoni ju tani athere ju po votoni kunder "te mires" se atij vendi

Ju duhet t'votoni dhe te shprehni opinionin megjithese ndoshta nuk perfshihet/perfaqsohet nga ato kandidate qe jane.

Mos ia sjellni shpinen Shkoders duke mos votu

genci

Primus registratum

Isa Teli i bjen lodrës për me e ndie

Mbi ket’ tokë ku ka ra rrfeja,

Demokracin e mendueme ndrysh.

Sa herë t’vijn zgjedhjet e reja:

Hjek nji qen e ven nji klysh.

Sa her shkojm për me votu,

për njerz t’ndershëm edhe t’urt.

A por shkojm për me vajtu,

Se ky vend i ka la durtë?!

Dikur për atdhe e kan dhanë jetën

Dhe për flamurin kuq e zi.

Tash për atdhe, me mbush kuletën,

S’dojn me dijt a ka kund Shqipni!

Popull ngarata rrin tuj pritë,

kur ka n’mend me dalë prandvera…

Të gjithë luftojnë me xanë pozitë,

Për me u bamun miliardera.

Do ditë t’zeza për shqiptarin,

Evropë kur po i ven notat?

Kur kan arrit me vjedh arin,

Jo s’po vjedhin edhe votat!

Me qa ditën me qa natën,

fatkeqsi për kët komb t’mjerë,

disa lanë edhe doktoratën,

pse politika i bani milioner.

Kena sha Partin e Kuqe,

Qe kët Shqipni, po e zhgatrroi.

T’gjithë sa t’hypin ndër kolltuqe,

popullin e ngratë po e harojnë!

Për me ndi po i bijm lodrës,

nga Shkodra, djepi i kulturës!

Po ku janë deputetët e Shkodrës,

që janë zhdukë si shurra e pulës?!

Për çdo ditë hordhek me metër,

filma t’rij shum po na dalin,

Mirë e thot proverbi i vjetër:

“Kalova lumin t’dhesha kalin”.

Po ndigjoni o deputet!

Ju ka vu populli ket epitet:

Kapterr vjet, kapterr simjet,

kapterr Shqipnia edhe njiqind vjet.

A asht Kuvend o rring boksierash?

Sharje e fyerje si punë gangsterash.

Nji politikë tamam çorbë derrash,

me prit hajr prej miliarderash.

Pse s’shndrit dielli mbi atdhe?

Moj Shqipni shum t’ka ra vlera,

kshtu s’na fut Evropa n’gji t’vete,

mushë me hajna e gangstera!

olssys

Primus registratum

“Shpesh, që e keqja të triumfojë mjafton që njerëzit e mire të heshtin…” mos marrja pjersë në votime të Tetorit 2003 është një ritual mëse i rëndomtë në Shkodër. Po a është kjo zgjidhja (biles dyshoj nëse mund të quhet zgjidhje!!!)? Një pjesë e mirë prej jush jetojnë në vende që demokracinë e kanë traditë dhe besoj që mospjesëmarrja në votime atje do quhet një budallëk. Në këtë mënyrë i heqim vetes të vetmen armë që kemi (voten) për të ndryshuar gjëndjen. Për të vazhduar përsiatjen e fillimit: Kush mendoni ju se nuk do të shkojën në votime ose ma mirë kush do të marrë pjesë në votime? Nga eksperienca ime do votojnë (sikur edhe në shtratin e vdekjes të jenë) pikërisht ajo shtresë apo grup shoqëror, quajeni si të doni, që janë përgjegjës për gjendjen që është sot Shkodra. Pra, do vazhdojmë ritualin “Iku qeni e erdhi këlyshi”. Është e vërtetë që për të kënaqur sedrën tonë ballkanase mund të rrahim gjoksin e të themi: Unë s’votova, por thellë në shpirt besoj se një psherëtim do dalë dhe do thotë: e humbëm edhe këtë rast...

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga olssys:
[qb] Te dashtun bashkevendlindas, ne Tetor te ketij viti do te zhvillohen zgjedhjet lokale nga ku do te dale Kryetari i ri i Bashkise si dhe anetaret e ri te Keshillit Bashkiak. Natyrisht besoj se secili prej jush e kupton randesine e ketyne zgjedhjeve se prej tyne do te dalin drejtuesit qe per tre vitet e ardhshme do drejtojne qytetin tone te dashtun. Une mendoj se ndoshta mund te japim nje kontribut qe votuesit qe aktualisht jetojne ne Shkoder te jene te kjarte per rendesine e votes tuaj.Kush jane njerezit ma te pershtatshem per me drejtu Shkodren?Cfare duhet t'ju kerkojme kandidateve per tre vitet e ardhshme?Cila parti apo grup partish mund te punojne per Shkodren? [/qb]
Votoni Per mu se Boll qe po Bahem Boss dhe une /pf/images/graemlins/smile.gif
Une i jap Voten Njati qe sdin me Perdor Lekt Se njaj Noshta i Jep Pak Prespektiv Shkoder loces

Gjino

Primus registratum

per nji mend ** duhet me votu dhe mos me e qu ate dam por ashte dhe nje shprehje <nuk ka randsi kush voton ka randsi kush i numron ato>
Nga pamja e jashtmpe gjithe kandidatet hiqen apo duken te mire sapo marrin pushtetin bahen ujq sa ma shum me cdvad.Mbaj mend nji here ne nje fushate elektorale ne burrel nji plak tuj qesh tha

E mora fleten e bana pal pal
Efuta per mretin zog
E mdoli sal

Keshtu ** edhe ne shkoder e njejta gja dot ndolli kushdo qe tevotoje do fitoje ai qe eshte me i zoti te vjedhi sa ma shume dhe kjo gje eshte theksuar me shume ne qytetin tone se sa qytetet tjera me kaqardhje e tham por kjo eshte realitet. Kur ishte Filip Guraziu te gjithe e shanin hajdut maskara etj erdhi Bari Borici burr i mire i shkreti por nuk din me vjedh,kur seshte per vedi sasht as per ne,Ate here ke don ne krye ky popull kaq i lodhun,demokrat eshpirt madh
me gjithe ate ne flasim kollaj nga perendimi
me mire edine njezit tone qe jetojne atje.
Une jetoj me endren qe nje dite do te bahet mire
dhe te kthehemi ne Shkoderlocen tone sepse jena bijte esaj e sduhet ta harrojme se naka dhane emnin cmushem <SHKODRAN>

S asht shkodran kush ka le ne shkoder
shkodran asht ai ** punon per shkodren