Zambakut portokalli!

mozaiku

Primus registratum
Re: Zambakut portokalli!

Po ju ndihmoj pakez. Mendoj se e kuptojne vetem ata qe e njohin per ato qe shkruan ketu.Dmth shume e lexojne por s'marrin vesh gje. Pakica behet kurioze.

Kordelja

Valoris scriptorum

As une s'e di kush eshte! /pf/images/graemlins/shrug.gif

Na ndihmo icik...

mozaiku

Primus registratum

Me duket se ti e ke takuar, ndaj.... /pf/images/graemlins/smile.gif
Shquhet per simbolizma e po te doje, e fshin fare kete temen ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
E mbylla.

Kordelja

Valoris scriptorum

Takimi s'eshte me indikacion relevant /pf/images/graemlins/laugh.gif une s'kam lon' njeri pa taku /pf/images/graemlins/laugh.gif madje dhe ata qe s'ja vlen me taku /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ket' zambakun s'e sjell dot ne mend une /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

TranofiljA

Primus registratum

hajde marrim me rradhe ata qe NUK mund te jene zambaku...nga ato qe ke taku ti...edhe e gjejm. Une e paskam edhe ne fis...pune lulesh /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Teoria eleminimit te nxjerr faqebardhe te pakten neper provime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano, di gje ti shpirt?...ta kam dhafin di gje ke ke kusheri ti e ke s'ke /pf/images/graemlins/laugh.gif mendohu mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

.
TigerLilly.jpg

Ky zambaku portokalli e pska ndryshe emrin Tiger Lilly /pf/images/graemlins/smile.gif

Lule, qofsh ne paqe me veten e gezuar ditelindjen /pf/images/graemlins/kiss.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Ta gzoje Lili po kshu si n'tym po ja mys se nuk e gjej dot kush eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kondrapedali

Kondrapedali

Hajt po e uroj ne un kshu m'tym.

Lilly, ça t'doj zemra t'u realizoft.

P.S. Përveç se po pate gjo me mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tranofile , je shume afer ne kete moment...

[/ QUOTE ]

nigjo, keto komente nuk te inkurajojne....ne cfaredo situate /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
Eshte si me then je shume afer, POR kot e ke se nuk do arrish kurre "the qellimi" /pf/images/graemlins/laugh.gif

po une e kam taku Tigrin mi?? Se mes meje dhe Kordeles do e gjejm se kush t'ka bo ty me hap teme te re /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[/ QUOTE ]

... ty noi dit' do te te gjejm me sum' per termo me noi bulevard duke kerku per hunden qe ka per t'ra noi dit' me noi pusete uji.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. apo thjeshte i dole te keqes perpara se ca zbo vaki /pf/images/graemlins/laugh.gif ?!

Blendi

Primus registratum

Me duket se u ka bo nji nga terrese, ka ditelindjen dikush tjeter, ne nje forum tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe 100

Kondrapedali

Kondrapedali

[/ QUOTE ]

... ty noi dit' do te te gjejm me sum' per termo me noi bulevard duke kerku per hunden qe ka per t'ra noi dit' me noi pusete uji.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. apo thjeshte i dole te keqes perpara se ca zbo vaki /pf/images/graemlins/laugh.gif ?!

[/ QUOTE ]

Ti kur shkru "termò" veni aksentin ku duhet se me zorr e morim vesht masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif.

T'keqes i dola përpara mi ti. Masnej i kena mor masat kundër t'ftoftit neve. I lejm hun e vesh n'shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

TranofiljA

Primus registratum

nuk te uroka njeri po t'a moren vesh identitetin.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lare...shif ca bone mi?? /pf/images/graemlins/kiss.gif

personazh

Valoris scriptorum

o Danae, per i çik nuk t'urum se shoqja filloi me ngrit mjegull rreth teje. Ujku mjegull do moj kuçeder /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe 100 lal.

alinos

Forumium maestatis

24064620_d52d3483bc_m.jpg

bukuroshe je nder njerezit e paket qe me ka lene shije te mire qe ne fillim, dhe qe e ka konfirmuar kete ne takime e biseda.

Intesiteti me te cilin i perjeton gjerat dhe bukuria qe sheh perreth kerkon nje zemer e shpirt te bukur, prandaj dhe ti inkuriozon sic thote Penelja, dhe i ben te tjeret te te duan ne heshtje, pasi e dine qe me mediokritetin dhe qulljen e tyre, nuk jane te denje per ty.

Qofsh gjithnje e lumtur! dhe m'i vidh shprehjet sa here te duash!
te perqafoj fort
soni