WwW.TiRaNa-LiVe.Com

abdyli

Primus registratum
WwW.TiRaNa-LiVe.Com

cfare mendimi keni per kete Web page jeni te pirepritur te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum
Re: WwW.TiRaNa-LiVe.Com

e ka shkrujt mo pra tek titlli. kopjoje ngjite dhe aq, shkon vet pastaj atje.

vigan

Primus registratum

faqja edhe forumi eshte mjaft i miri

per forum mund te hyni keshtu

forumi.tirana-live.com

ados

Primus registratum

Bravo cuna, web.site i bukur. Si tirons me behet qejfi.Lexova diku se websiti i pare u shkaterrua nga disa serbe. Doni te thoni serb hackers?!!

vigan

Primus registratum

jeni te ftuar edhe jnehere ne forumin e ri

forumi.tirana-live.com

sa me shume anetare aq me mire

vigan

Primus registratum

po pra zog,webi eshte me mambo

edhe njehere ftoheni te gjithe qe te regjistroheni ne forumi.tirana-live.com

zog

Primus registratum

veçse e ke bo njelloj si ky forumi ktu, e ftesa me duket e kote. po ta kishe me ndryshe s'kish nevoje per ftese.

ne kerkojme t'gjith ate gjone ndryshe nga tjerat, prandaj ne fund te fundit emigrojme apo jo. (edhe pse pa hiç ftese /pf/images/graemlins/laugh.gif )

tani veç nje ruge u ngelet, botoni tek sita gjona interesante, nga subjekti, stili ose aktualiteti qe perfaqesojne dhe njerezia s'do te vonoje e te vije.

nje mbret i vrau edhe zogjt qe lajmi i sulmit prej tij mos ti shkonte armikut, e prap se prap lajmi shkoi qe shkoi.

nji keshtu dhe nami, ai s'ka nevoje hiç per fill interneti ose reklame qe te perhapet. ai shperndahet vetvetiu, por vetem kur ja vlen, kur mesazhi ne te na INTERESON.

vigan

Primus registratum

ok,zog une vetem e reklamova ketu,dhe te drejten te te them une nuk jam admin ne kete website,vetem jam pjese e staffit,,,