www.ShqiperiaSOT.com

GJENERALI

Primus registratum
www.ShqiperiaSOT.com

miredita te nderuar forumista.
kam gati 1 jave qe kam blere domainin www.shqiperiasot.com mirepo e keqja eshte se nuk kam hapesire per te hostuar dhe kam vene thjesht nje index.htm ne geocities sa per momentin.nqs ka ndonje qe mund te me ndihmoje me host dhe ndonje bashkepunim tjeter une jam i hapur.ndoshta ndonjeri mund te kete dhe ndonje ide per zhvillimin e webit ne nje drejtim dhe do isha shume i lumtur nqs do krijoja nje staf te mire.ju faleminderit.me kontaktoni ne arada@albiit.com

Prodigychild01

Primus registratum
Re: www.ShqiperiaSOT.com

Ide gjeniale. Gjithe faqet duhet te fillojne keshtu. Ne fillim bli nje emer, pastaj bej nje grafike... dhe per dy vitet qe vijojne sa te skadoje emri mendo per permbajtjen e faqeve.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Nuk e di sa te ka kushtuar, po me 30euro ne vit te aruba.it mund te merrje domain + unlimited host

Prodigychild01

Primus registratum

E di c'keni juve ato 30 evro mi dergoni mua me poste edhe te pi nje shishe birre per shendetin tuaj sa ja jepni italioneve te trashen kot.

GJENERALI

Primus registratum

persa i perket shumes qe e kam blere une,desha te thoja se ma ka blere nje shok dhe sjam ne dijeni fare per cmimin se nuk i kam paguar leke por di qe ajo ska host dhe une nje si tip indexi e kam hostuar te geocities /pf/images/graemlins/laugh.gif ihihiihhiii

enton

Primus registratum

Dikur kete domain e ka pas regjistruar Mandi ne mos gaboj.
Por sic duket e ka lene...

GJENERALI

Primus registratum

ate domain nuk e di kush e ka pasur por di qe ka qene web i njohur sepse ekzistojne akoma rreklamat e tij ne webet e tjera.o Progidy po grafikun ku ja pe te vjedhur or burre?une skam vene asgje aty po vetem nje logo /pf/images/graemlins/smile.gif

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] ate domain nuk e di kush e ka pasur por di qe ka qene web i njohur sepse ekzistojne akoma rreklamat e tij ne webet e tjera.o Progidy po grafikun ku ja pe te vjedhur or burre?une skam vene asgje aty po vetem nje logo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Fotografine e Skenderbeut vete e ke bere? Sigurisht qe e ke vjedhur pa marre leje nga fotoja origjinale, dhe e ke fut ne photoshop.

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Prodigychild01:
[qb]
Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] ate domain nuk e di kush e ka pasur por di qe ka qene web i njohur sepse ekzistojne akoma rreklamat e tij ne webet e tjera.o Progidy po grafikun ku ja pe te vjedhur or burre?une skam vene asgje aty po vetem nje logo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Fotografine e Skenderbeut vete e ke bere? Sigurisht qe e ke vjedhur pa marre leje nga fotoja origjinale, dhe e ke fut ne photoshop. [/qb]
ahahahhahahahahaahhahahahahahaha i modh je per zotin.PO ti avatarin qe ke vene aty vete e ke bere.Sipas teje duhet te pyesim skulptorin e popullit Kristaq Rama (rahmet paste) neve per te nxjerr ne foto Skenderbeun ??? ahahahahhahhaa

eo

Primus registratum

mirdita,

Gjenerali mos e prish humorin nga fjalet e te tjereve, sepse kritikat vetem te ndihmojne per tu korrigjuar.
une te jap ndihmen time duke te te marre nje hapsire tek www.free.fr
japin 100Mo pa publicite , adresa do te jete kjo "shqiperiasot.free.fr",(pa www. perpara)
pra e kendeshme dhe jo e gjate, aty kam mare hapsire dhe per sitin tim, shikoje dhe gjykoje vete
vendos dhe me thuaj qe ta porosis, nqs te duket e mire.
kjo eshte ndihma ime.
prshd

GJENERALI

Primus registratum

o albvital une ketu jam 24 ore po ti ske hyre me ne MSN /pf/images/graemlins/wink.gif rrofsh per webin qe me adresove /pf/images/graemlins/laugh.gif