www.p2palbania.com [mos hyr nxit piraterine]

ONIX

Primus registratum
www.p2palbania.com [mos hyr nxit piraterine]

P2palbania.com mund te them me bindje te plote qe eshte siti i pare shqiptar shkarkimesh ne rrjetin p2p me shkarkime ne emule etj. Nuk jemi te paret por jemi te vetmit qe kemi nje arkiv kaq te madh me filma komedi teater humore libra shqiptare videoklipe etj .Gjithshka te re do ta gjeni ne kohe rekord te p2palbania si filma te huaj ,programe pc ,lojra pc ps2 xbox, koncerte ,seriale televizive e shume gjera te tjera . p2palbania eshte krijuar per te qene nje baze e fuqishme per shkarkime te te gjitha madhesive e tipe file.
www.p2palbania.com

ONIX

Primus registratum
Re: www.p2palbania.com [101 Filma Shqiptare]

Per here te pare nje sit shqiptar ka aritur te kete nje arkiv kaq te madh filmash humoresh dhe komedish ne gjuhen shqipe .Sot kemi arritur kuoten rekord te 101 filmave ne gjuhen shqipe dhe te 50 humoreve komedive e show gjithone ne shqip .Do isha i lumtur nese do te kishte sygjerime per sitin /pf/images/graemlins/smile.gif

Nobis

Primus registratum

ta gezojme faqen mor bir!
na u shtua dhe nje veprimtari tjeter antikushtetuese pas dekretit per shkarkimin e Sollakut /pf/images/graemlins/laugh.gif

a1

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif eL Pais

Onix , ke provuar ndonjehere qe te shkarkosh nga p2palbania !?

ONIX

Primus registratum

A1 si thuj ti kam provuar te shkarkoj ndonjeher ? Megjithate sa per ironine tende mund te te them qe une i kam shkarkoj te gjithe filmat qe vihen dhe nga antaret dhe mund te them deri tani kam te gjithe filmat qe jane vene aty . Porblemi tek emule qendron ne vend tjter , file qe shkarkohen nuk mbahen ne pc por hiqen me te mbaruar shkarkimi gje qe sjell vetem nje burim ate kryesorin komplet . Sa per menyren e shkarkimit
p2p eshte menyra me efikase e shkarkimeve jo me kot ka milona user qe e perdorin dhe eshte e vetmja menyre qe i ka rezistuar te gjitha kohrave . Por me sa shof ne shqiperi ska nje kulture shkarkimesh dhe ska per tu krijuar ndonjehere ne dime vetem llafin NEM.

a1

Primus registratum

Nuk ishte me Ironi.Por nuk isha i sigurt , mqs shikoj nje krenari te madhe.
U mundova para disa kohesh qe te shkarkoja nje film nga p2p dhe arrita te merrja vetem 90 mb per 200 ore.
Keshtu qe keto reklamimet qe behen nga ty kur e di shume mire qe nuk ka shance njeri qe te shkarkoj nje filme , me duken qesharake.
Kalo ne Torrent dhe do mundohem dhe une qe te ndihmoj...

ONIX

Primus registratum

A1 te falenderoj per ndihmen dhe kte e di qe e ben dhe se thua me ironi por problemi eshte qe une qe kur jam nisur kam dashur te krijoj nje rrjet p2p ndaj dhe siti e ka emrin p2palbania por te them te drejten ka shume user qe jane te kenaqur por ka dhe shume qe nuk jane nga kjo menyre shkarkimi .sa per torrent e kemi provuar nje here me albabit por ska pasur sukses dhe ndaj dhe u mbyll .Kurse sa per rapidshare u hodh si ide por meqe kaltersiashqiptare e jep kte mundesi na u duk e tepert per te bere nje sit te tille sepse ne vend te ndihmoje per te bere dicka konstruktive ose nje mnyre tjter shkarkimi do benim site paralel me filma e njejte tek e fundit. Megjithate nje sit ne torrent dhe mund te behet dhe ka vend per bashkpunim per ke te deshiroje /pf/images/graemlins/smile.gif