www.klubikuqezi.com fansklubi i kombetares shqiptare

gencishehaj

Primus registratum
www.klubikuqezi.com fansklubi i kombetares shqiptare

Pershendetje te dashur miq si ja coni?Une quhem Genci Shehaj dhe jam admin i www.klubikuqezi.com
Ne keto kohe po e rindertojme nga e para dhe kam bere 9/10 e punes.Ketu do te kini mundesine te anetaresoheni dhe te beheni pjese e tifozaerise se magjishme te kombetares shqiptare.Siti do te jete i gatshem neser.Ejani edhe ju me ne !Se bashku jemi me te forte!

ladio

Primus registratum
Re: www.klubikuqezi.com fansklubi i kombetares shqiptare

Pershendetje Genci,

Urime per faqen, kishte dale mire edhe pse nuk pash shume informacion. Nje sygjerim ne qofte se me lejohet:
Tek seksioni "Statistikat e sitit", e para mendoj qe fjalen "sitit" ta zevendesosh me fjalen "faqes" sepse te pakten fjala "faqe" eshte shqip kurse "sit" jo. E dyta qe eshte me e rendesishja, sugjeroj qe ti heqesh infromacionet "OS, PHP, mySQL". Mendoj se publikimi i ketyre informacioneve u lehteson punen personave te padeshirueshm te cilet duan te shkaterrojne faqen. Ne ditet e sotme duhet sa me shume ti fshehesh keto te dhena dhe jo ti publikosh. E mire do ishte qe ta hiqje edhe ".php." nga URL (adresa) se kjo rrit pakashume sigurine e faqes. E di qe eshte e thjesht ta marresh vesh qe ti perdor php sepse shikon url, ose cfare database perdor meqe ti perdor MAMBO, megjithate do pak me shume pune qe te gjesh se cfare versioni te PHP ose database server ti perdor. Po e le me kaq qe te mos ta zgjat shume..

pune te mbare,
cheers

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga gencishehaj:
[qb] Pershendetje te dashur miq si ja coni?Une quhem Genci Shehaj dhe jam admin i www.klubikuqezi.com
Ne keto kohe po e rindertojme nga e para dhe kam bere 9/10 e punes.Ketu do te kini mundesine te anetaresoheni dhe te beheni pjese e tifozaerise se magjishme te kombetares shqiptare.Siti do te jete i gatshem neser.Ejani edhe ju me ne !Se bashku jemi me te forte! [/qb]
Pershendetje Genci !!
Urime per faqen dhe suksese ne te ardhmen .
Pashe qe faqja eshte bere me Mambo , dhe gjuha qe ke instaluar nuk eshte gjuha shqipe .
Ne qarkullim eshte edhe gjuha shqiper per ate portal, keshtu do te kisha sygjeruar qe ta vendosesh ate. Per medimin tim do te ishte me mire sikur faqja te ishte e vendosur ne qender dhe jo ashtu sic eshte tani .

Suksese ne te ardhmen !!

P.S. Nqs e do gjuhen shqipe me kontakto me PM ose me e-mail .

Al-Punk

Still here

eshte nder inisiativat me te mira /pf/images/graemlins/smile.gif

Suksese Genci,
me dergo nje banner t'i bej nje link nga faqja ime /pf/images/graemlins/smile.gif