www.ForumiKatolik.net - Forumi Katolik Rinor

Mysterium

Primus registratum
www.ForumiKatolik.net - Forumi Katolik Rinor

pershendetje,

iu njoftojme se eshte hapur Forumi Katolik Rinor e mund ta gjeni ne kete link www.ForumiKatolik.net
Behuni pjese e ketij Komuniteti duke shprehur mendimet tuaja.

ju mirepresim,
Staff

a1

Primus registratum
Re: www.ForumiKatolik.net - Forumi Katolik Rinor

Po me forumin e vjeter cfare ndodhi !?

olti

Neo

Ka ikur per kllocke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me vjen keq vetem per nje gje, qe forumkatolik.com qe i vetmi websit shqiptar me PR 7. Ne ditet qe domeni skadoi une isha i informuar dhe i kam shkruar Albit mesazh per kete gje, por nuk mora pergjigje atehere. Nuk ma mori mendja se keto as do e vinin ujin ne zjarr per te rinovuar se ta kisha ditur e kisha blere une. Fatkeqsisht sot eshte prone e nje prej atyre kompanive parazitare qe merren me blerjen e domeneve te skaduara.

Mysterium

Primus registratum

a1, _Neo_ ,

flmd per interesimin qe shfaqni per Forumin e vjeter! Une edhe pse kam backupin e plote te Galerise, Chatit... pjeserisht edhe te Forumit, por si Staff kemi vendos qe te startojme nga fillimi.

Edhe pse s'ka shume qysh kur e kemi hapur, por jam tejet i kenaqur per numrin e vizitoreve e anetarve qe e vizitojne Forumin. Momentalisht kur shkruaj kemi 450-500 vizitore ne dite qe vizitojne Forumin Katolik Rinor, ky numer eshte ne RRITJE dita-dites.

<a href="http://www.ForumiKatolik.Net" target="_blank">www.ForumiKatolik.Net </a> - vendtakimi i t'rinjve katolik.

Mysterium

Primus registratum

www.ForumiKatolik.net – Forumi Katolik Rinor eshte nje sherbim i te rinjve katolik nepermjet Internetit. Qellimi i kesaj web faqe eshte qe te rinjte tane, kudo qe ndodhen, t'iu ofrojme informacione, artikuj, materiale e sherbime nga nje perspektive e te rinjve katolik.

Mysterium

Primus registratum

Komuniteti me i madh i krishtere ne boten e Internetit!
Ketu mblidhen besimtaret qe e kane ne zemer Jezu Krishtin dhe Kishen Katolike.

Ju mirepresim...

Mysterium

Primus registratum

Katedralja_ne_Prishtine.jpg

Katedralja e Nene Terezes ne Prishtine