www.artforum.tk

Guest
Re: www.artforum.tk

PS:Forumi ka ca probleme edhe do ndryshuar ca file se ashtu e kane te gjithe ne Invision Board /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Mua keshtu ma shpjegoi ai qe me ndihmoi... /pf/images/graemlins/smile.gif

Static-x

Primus registratum

Eshte FREE prandaj ka probleme :)
megjithate une nuk marr vesh shume mire nga PHP scripting edhe besoj se po te dish mund ta modifilosh edhe ta rregullosh.

Guest

ja te pyesim nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif

blackpimp

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Static-x:
[qb] Eshte FREE prandaj ka probleme :)
megjithate une nuk marr vesh shume mire nga PHP scripting edhe besoj se po te dish mund ta modifilosh edhe ta rregullosh. [/qb]
Jo, nuk eshte ajo. IPB eshte nje forum shume i mire dhe i sofistikuar. Forumi nuk ka probleme, mund te kete probleme nese ka pasur ndonje gabim gjate instalimit, nese keni edituar ndonje fajll dhe nuk dini PHP keni mundur te prishni diqka, nese keni dashur ta perktheni dhe keni edituar pjeset qe nuk duhet etj.. keto mund te jene shkaktare te mos funksionimit te duhur ngase forumi vete eshte teper i mire.

Static-x

Primus registratum

Ne fakt nuk kam ndryshuar asnjegje pervec "skins" edhe "logo.gif"
E kam instaluar 2 here biles.
Mbase mund ta kete edhe Hosti qe kam.. Lycos..
Megjithate rrofsh per pergjigjen..

ah edhe dicka tjeter

www.henrikavaja.tk

Hidhini nje sy..eshte akoma ne perpunim, edhe me duhet te fus nje "Preload Stage"

enton

Primus registratum

Kshu per lulka te mer me qafe ti djali i OHIO, lol
Pune te mbare megjithese s'na dhe nje nga ato pikturat e tua si dhurate sic duket i mban cmimet lart barazohesh me Van gog.(beji te fala indrit kam njady foto nga fieri i thuj /pf/images/graemlins/frown.gif )

Guest

mire mer mire po rregulloje forumin pra se te cmendka pak /pf/images/graemlins/laugh.gif