www.AlbaGraf.net :: STUDIO GRAFIK 100% GRATIS

Lejlushja

Primus registratum
www.AlbaGraf.net :: STUDIO GRAFIK 100% GRATIS

../pf/images/graemlins/angel.gif www.AlbaGraf.net /pf/images/graemlins/angel.gif..

<u>Deskriptif:</u>

ALBAGRA - është një forum qe ju mundëson realizimin e të gjitha tipëve të porositjev grafik për websitin e juaj, web/forum/blog etj.. e gjith këto mundeni ti bëni gratis.!

ALBAGRA - është lindur me një pasion: Grafismi. Sot - jemi një ekip që gjindemi ende në kërkim të vazhdueshum, për t`ju dhënë më të mirën ton për knaqësin dhe zbavitjen tuaj!

<u>Servicet:</u>

Ekipi ynë ju jep mundësin që ju t’ju jepni formë shumë sendëve, pa marr parasysh a jon artistike apo njerzore, qe kjo përbën forumin më të gatshëm për krijime të ndryshme, po ashtu dhe variante, si krijimin e kits: "Avatar+Sign" ("Nënshkrim") për shoqërimin e mesazheve të juaja, imazhin dhe personalitetin tuaj. Krijimet e banierav, Logo e Header për web sitin tuaj dhe forum, po ashtu edhe dy Atëlie më të specializum:

- Atëliet për krijimin e flashit: flashistat ton jan në dispozicionin tuaj për realizimin e intros dhe animacione dhe shum gjëra tjera për websitin tuaj.

- Atëliet për krijimet e design: desinjerat dhe coderat jan të gatshëm për ndegjimin, dhe t`ju ndihmojn të vëndoni në vend projektin, gjithashtu për realizim, po ashtu edhe krijimin dhe programimin.

<u>Objektivet Tona:</u>

- T`ju bëjm service falas!
Një forum, një web-sit në dispozicionin tuaj,që të kaloni qaste sa më të këndshme në AlbaGraf.

- Dëshirojm t`ju furnizojm një punë me kualitet më të përsosur, për dëshirën e mësimit, të progresionit dhe të ndihmës në rend të pare.

- Po ashtu ju ndihmojm në progresionin e programeve me gjithëmbarësit tona , t`ju ndihmojm dhe që të ju përgjigjemi pytjeve tuaja.

Me Rrespekt dhe Nderime Staffi Drejtues.

../pf/images/graemlins/angel.gif www.AlbaGraf.net /pf/images/graemlins/angel.gif..

SaBoTaGe

Primus registratum
Re: www.AlbaGraf.net :: STUDIO GRAFIK 100% GRATIS

capuni,
Nuk eshte forum! Studio Grafike ! ok mire pra

ja ca punime tona/pf/images/graemlins/angel.gif

sig.jpg

sig6.jpg

sig8.jpg

sig9.jpg

palidhje0jg.jpg

aishgif3lw.gif

kado9ge.gif

Mire se vini ne AlbGraf.com

besiii

Forumium praecox
Re: www.AlbaGraf.net :: STUDIO GRAFIK 100% GRATIS

SaBoTaGe shtrifsha kabullin hahahahaha edhe ketu te gjet mer derr shum cool faqa /pf/images/graemlins/tonguee.gif