WINDOWSi me i mire

Erjon rapper

Forumium praecox
WINDOWSi me i mire

Personalisht me pelqen shume WINDOWS XP PRO :thumbsup: . Millenium sucks, por per lojra eshte shume i mire. Ca mendimi keni

Erjon rapper

Forumium praecox
Re: WINDOWSi me i mire

O Besnik, une nuk u nguta fare. Thjesht thashe qe nga familja windows eshte me i mire xp pro, pa e di shume mire qe ka sisteme si LINUX apo MACINTOSH qe jane shume me stabel dhe me te perparuara /pf/images/graemlins/smile.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Windows me stabel se Win 2000 Pro nuk kam pase ndonjehere. Kuptohet, nga eksperienca personale.
Kam provuar Win 95, Win 98, Win 2000 Pro, Win XP home and Pro. ME mungon Windows ME /pf/images/graemlins/tongue.gif ... po s'me pelqe te humb kohe te shof se sa bugs ka si sistem. Me mjaftojne kto qe kam pa me te tjeret /pf/images/graemlins/smile.gif

Erjon rapper

Forumium praecox

Windows me stabel se Win 2000 Pro nuk kam pase ndonjehere

Patjeter qe eshte stabel. eshte me NT technology :thumbsup:

Erjon rapper

Forumium praecox

Meqe ra fjala, per win xp pro, si mund ta instaloje service pack 1, se e kam ne nje cd, Por problemi qendron se eshte i piratuar dhe nuk ma merr service pack. Ka ndonjeri ndonje mendim /pf/images/graemlins/smile.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Sapo te dergova nje PM me ca info mbi how to change product key /pf/images/graemlins/smile.gif

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Raper:
[qb] Meqe ra fjala, per win xp pro, si mund ta instaloje service pack 1, se e kam ne nje cd, Por problemi qendron se eshte i piratuar dhe nuk ma merr service pack. Ka ndonjeri ndonje mendim /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Si nuk ta merr?Care te thote?
Edhe une pirat:) e kam blere se student hesapi me por per qejf e instalova,nuk pata noj problem

Admirali

Primus registratum

Nga te gjithe OS e Microsoft qe kam provuar, DOS, Win 3.1, 3.11, 95, 98, 98SE, ME, NT 3.x, NT4.0 , 2000 Pro, 2000 Advanced Server, XP Pro, me i kenqaur deri tani jam me XP Pro.

Erjon rapper

Forumium praecox

Po Windows NT si eshte se nuk me ka rastisur ndonjehere ta provoj. Ka ndonjeri kompjuter me NT.