windows xp sp2

TIGRI-AL

Primus registratum
windows xp sp2

hej sa kam instaluar sp2 ne xp cdo gje ishte ne rregull perpara se ta instaloja po tani sa here ndezi pc dhe fillojne windows dhe pas tingullit te mireseardhjes pastaj degjohet nje tingull sic ben kur ben dicka gabim ((nje dong ))
ne fillim kujtova se bera ndonje dicka gabim
dhe i bera nje format pc installova Xp bera konfigurimin e drivers deri ketu ne rregull pastaj vura Sp2 prape e njejta gje kete here nuk pata vere asnje program vete xp asgje tjeter dhe sp2 po sa fillojne pas tingullit te mireseardhjes degjohet ky tingull dhe pastaj cdo gje shkon ok
I ka rastisur ndonjerit dhe si ka vepruar se me duket pak e bezdisme apo duhet mu u kthe ne sp 1 se nuk kisha probleme me pare fare

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: windows xp sp2

As une skam pasur probleme nga SP2 (per aq pak sa perdor Windows), por kur shkon tek microsoft, ka nje sere dokumentash qe te keshillojne per instalimin e tij, apo jo. Ka nje liste goxha te gjate hardware e software, qe me instalimin e SP2 krijonin probleme.
Mbase te ka ra telebingo /pf/images/graemlins/tongue.gif

germojsi

Primus registratum

Provo te kontrollosh te paneli kontrollit,tingull(suoni),hapja aplikacioneve se mos te jete seleksionuar pikerisht ai tingull qe ti ndidjon.
Hajt shendet

TIGRI-AL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga germojsi:
[qb] Provo te kontrollosh te paneli kontrollit,tingull(suoni),hapja aplikacioneve se mos te jete seleksionuar pikerisht ai tingull qe ti ndidjon.
Hajt shendet [/qb]
hej e mendova ate qe me the i kam lene default sic i prozgjedhin windows po e njejta gje mesa shoh do kthehem prape ne sp1 dhe po pati ndonjeri naj ide le te na e thote se ben sevap

Admirali

Primus registratum

Hmmm, interesante ajo qe thua. Aktualisht kam instaluar SP2 dhe nuk me ka sjelle asnje shqetesim. Nuk besoj se eshte problem i SP2, por ndonje keqkonfigurim i PC tende. Gjithsesi nje kontroll tek siti i Microsoft per probleme te ngjashme nuk do ishte keq.

P.S.
Sa per reference, ata qe kane kopje ilegale te Win XP, kane probleme kur instalojne SP2. Kjo pasi per te minimizuar sa me shume piraterine, SP2 ne XP ilegale, modifikon fajela te sistemit duke i bere te funksionojne keq.

Sineri

Forumium praecox

Edhe unë kam instaluar Windows XP Service Pack dhe jo vetëm që nuk kam probleme por përkundrazi më ka ndihmuar në disa drajvera te të cilët kisha probleme në Service Pack 1 dhe në Windows Server 2003.

aspahiual

Primus registratum

ehhhh,dhe ajo instalimi i driverave eshte zanat ne vete...ka lezet kur lodhesh pak:)

Sineri

Forumium praecox

Po, e saktë. /pf/images/graemlins/smile.gif
Aq më tepër kur është relaksim për ty.