Windows XP Serial Number

babyboy

Primus registratum
Windows XP Serial Number

Pershendetje,

Une kam nje CD te Windows XP Professional te pa hapur. CD eshte i tipit OEM sepse ka ardhur bashke me nje kompjuter. Puna eshte se kompjuterin nuk e gjej dot, dhe aty eshte e ngjitur COA ku eshte shkruar edhe Serial Number. Si i behet me gjete Serial Number per CD te Windows XP pa e pase COA? Ju lutem me ktheni pergjigje tek ahaxhiu@gmail.com

TEO

Primus registratum
Re: Windows XP Serial Number

3QKDB-THBPK-YQWQT-GBP3K-KMQCH

po s'te beri te gjej tjeter.

babyboy

Primus registratum

Shif si eshte puna TEO. Tani une i bera nje "Explore" atij CD dhe gjeta nje "file" qe kishte Serial Number dhe thashe se ia hudha. E fillova instalimin nga fillimi, kure erdhi puna per me fute Serial Number, me doli "Invalid". A thua do beje ky Serial Number i yt?

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga babyboy:
[qb] Pershendetje,

Une kam nje CD te Windows XP Professional te pa hapur. CD eshte i tipit OEM sepse ka ardhur bashke me nje kompjuter. Puna eshte se kompjuterin nuk e gjej dot , dhe aty eshte e ngjitur COA ku eshte shkruar edhe Serial Number. [/qb]
Kompjuteri s'eshte paket duhani qe e humbet rruges o plak...nejse.
Ato qe kane bere ate CD e kane llogaritur ate pune qe ajo CD te punoj vetem me ate PC qe eshte shitur se jo per gje po ka Shqiptare si puna jote e imja qe njeri blen PC me CD dhe u jep pastaj CD per te instaluar windows-in e lincenzuar te gjithe lagjes /pf/images/graemlins/laugh.gif te pakten CD ime e laptopit ne kompjuter tjeter nuk ben ...

pupi

Primus registratum

Une kam nje CD te Windows XP Professional te pa hapur. CD eshte i tipit OEM sepse ka ardhur bashke me nje kompjuter. Puna eshte se kompjuterin nuk e gjej dot, dhe aty eshte e ngjitur COA ku eshte shkruar edhe Serial Number. Si i behet me gjete Serial Number per CD te Windows XP pa e pase COA? Ju lutem me ktheni pergjigje tek ahaxhiu@gmail.com [/QB]

[qb]
plako them se ajo CD nuk te ben me Kompjuter tjeter sepse ajo CD qe ke ti gjate instalimit ben nje test te Hardwares. Po pate shonc te punon me nje Kompjuter te po atij tipi pra po te kete qene Origjinali DELL duhet dhe kompjuteri ku do me e provu ti po DELL.
Ka dhe CD qe nuk bejne test te Hardwares ne kete rast ke shonc.
Mendoj se Seriali eshte ne CD Brenda dhe gjate installimit ndoshta ste kerkohet fare, kjo ndodh shpesh ne OEM-Version.
Ti hape kadoshin e CDs iher dhe beje prove a te kerkon Serial - po qe se sdo me e hap qe ta shesesh dije se nuk ta blen njeri pa ate Stampen origjinale COA pra nuk ka rendesi a e ke hap ti CDn por ka rendesi a ke COAne.
[/qb]

tribbiani

Primus registratum

[qb] Pershendetje,

Une kam nje CD te Windows XP Professional te pa hapur. CD eshte i tipit OEM sepse ka ardhur bashke me nje kompjuter. Puna eshte se kompjuterin nuk e gjej dot, dhe aty eshte e ngjitur COA ku eshte shkruar edhe Serial Number. Si i behet me gjete Serial Number per CD te Windows XP pa e pase COA? Ju lutem me ktheni pergjigje tek ahaxhiu@gmail.com [/qb]
Windows xp professional oem 2600.xpsp_sp2
S/N: tg9qw-q93xb-863wy-2kj3x-f9hyg

Shpresoj te te mbaroje pune.

topikuq

Primus registratum

plako menyra se si punojne windows xp kur e installon ti per here te pare, informacioni i computerit tend shkon te microsoft database. ti pastaj mund ta instalosh sa here te duash windows ne te njejtin program n.q.se nuk ke ndryshuar motherboard, hard drive ose ndonje hardware tjeter. por microsoft zakonisht te jep te drejten ta installosh windows ne 2 computera te ndryshme. n.q.se ti e ke cd corporal atehere instalohe sa here te duash. per serial number bej nje search te limewire, bearshare, kazaa. ose www.serial.ws hope it works man

Alby

Primus registratum

Provo keto:
Windows XP Home Edition Compaq OEM :
Version = 5.1.2600.0;SETUPP.INI PID=?????OEM
Product Key =
KK9TB-WJBWV-X989P-TTVH7-QVF26
XJM6Q - BQ8HW - T6DFB - Y934T - YD4YT
BX6HT - MDJKW - H2J4X - BX67W - TVVFG
CDWVP - GBJRG - PDJRG - Y6CMB - HCGG3
po nuk beri ka plot disqe ne qarkullim... :wink:

no-one

Primus registratum

[qb] Pershendetje,

Une kam nje CD te Windows XP Professional te pa hapur. CD eshte i tipit OEM sepse ka ardhur bashke me nje kompjuter. Puna eshte se kompjuterin nuk e gjej dot, dhe aty eshte e ngjitur COA ku eshte shkruar edhe Serial Number. Si i behet me gjete Serial Number per CD te Windows XP pa e pase COA? Ju lutem me ktheni pergjigje tek ahaxhiu@gmail.com [/qb]
C'do kompjuter ka serialin e vete.Po qe se ti nuk e di eshte tek kutia,baksi,truri se si mund ta quni ju dhe seriali eshte ne qoshe nga krau i djathe poshte,dhe p'se lodhesh me numra PIRAT qe punojne per pak kohe dhe pastaj nuk punojne me..

Po qe se numri i WINDOWS tek kompjuteri yt nuk eshte mer kompanine e kompjuterit si(PSH)COMPACT,HP,DELL dhe ata ta japini numrin e Windows..

Hajde pra gjithe te mirat..