Windows XP - Ndihme

Visi S

Primus registratum
Windows XP - Ndihme

Pershendetje!
Kam nje problem ne windows xp.
Nuk mundem me hap disa programe te tilla si Norton antivirus 2003, Windows Task Manager, sa here qe dua me i hap, nuk mundem, sa here qe klikoj mbi norton nuk ndodh asgje, edhe kur jap komanden ctrl+alt+del per te hapur task manager sa hapet per 2 sec. dhe pastaj byllet vet,automatikisht.
A mund te me thot dikush se ca dreqin ka ky kompjuteri im, sepse un vete nuk ja kam shume idene.

Falemiderit!

GuJack20

Primus registratum
Re: Windows XP - Ndihme

Ndoshta eshte vetem prob i nortonit dhe pastaj ai mer shume resurse sitstemi qe nuk te hapet Task Manager.
E ke provuar ta ç'instalosh Nortonin dhe pastaj te ristartosh PC?

Provoje dhe na thuaj

SkinArt

Primus registratum

Une kam qe ne 2000 qe mbaj ne PC Norton dhe asnje here skam patur probleme prej tije

Kompania Norton eshte THE BEST

SkinArt

Primus registratum

Visi,

Kerko tek C:WINDOWS per disa zemra te kuqe si icon per te vertetuar ate qe thote Sentinus

Futbollisti

Forumium maestatis

Dhe problemet s'kane te sosur..
Kunati im kishte probleme me win xp pro, keshtu qe per ti shpetuar problemeve instaloi win xp pro (te njetin version por vetem me updated) por se di si e keishte bere dhe ka tani dy win xp ne kompjuter ( i dalin ne promt dy sistemi qe te zgjedhi).
Si i behet me heq qafe ate te vjetrin dhe me lene kete te riun (te dy versionit jane ne nje particion).
C'fare do ndodhi me programet tek wini vjeter nqs do ishte e mundur heqja e tij ?
Faleminderit per pergjigjen.
Mundesisht sa me shpejt se ashtu e ka hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une

a-alket

Primus registratum

edito boot.ini besoj qe eshte thjesht nje duplikim ne te sesa nje instalim i dyte ne te njejtin HD.

oneo

Forumium praecox

Ashtu mendoj dhe une, thjesht ka nje duplikim te te njejtit sistem ne file-n boot.ini

Per ta pare kete file shko ne properties dhe aty bej visualizza i file del sistema (system file visualitation ndoshta ne anglisht).

Meqe jemi tek Windows XP, kush di ndonje program qe te bej te ndryshoj figuren e hyrjes ne Windows, ia kam pare nje shoku por kam harruar ta pyes.

SkinArt

Primus registratum

Psyche mos do te thuash ti ndryshos style xp shko tek
http://www.themexp.org dhe download programin StyleXP dhe me te e ndryshon cdo gje ne xp hyrjen daljen menu buttona.... cdo gje me i fjal struktures se theme i ndryshon

programi kerkon serials

Visi S

Primus registratum

Faleminderit djema!

Me se fundi e rregullova. Kishte ate virusin qe ka thene Sentinus, pak me lart.

Rrofshi

Futbollisti

Forumium maestatis

Kompjuterin qe po thoja nuk e kam ketu se po ta kisha do shikoja c'mund ti rregulloja vete. Por nga sa me tha, nuk besoj qe problemi qendron tek boot.ini pasi te dy windows kane konfigurime te ndryshme. Njeri (i vjetri) eshte plot programe etj, kurse i riu ka probleme edhe me driverat e modem. Me duket e veshtire qe te jete thjesht nje dublikim..
Une