Windows XP - Ceshtja e service pack!

Prodigychild01

Primus registratum
Windows XP - Ceshtja e service pack!

Jam i sigurte qe shume nga ju mund te perdorni kopje pirate te Windows XP. Dhe kjo eshte shume e kuptueshme duke marre parasysh cmimet astronomike te ketij sistemi operative.

**** Nuk dua qe kjo teme te kthehet ne ceshtje etike profesionale, prandaj vetem ata qe kane sygjerime teknike te pergjigjen.****

Kur shkon ti besh windowsupdate.microsoft.com kjo faqe e kupton qe programi eshte pirat, dhe nuk te lejon ti besh Service Pack I update.

Pyetja ime eshte kjo. A ekziston Service Pack I me vehte si program dhe ku mund te gjendet. Une i bera nje download ne Kazaa po nuk kam besim shume se do te punoje.

Ekspertet si thoni?

durrsaku

Forumium maestatis
Re: Windows XP - Ceshtja e service pack!

Une e kam bere download me DC++ dhe punon per mrekulli.Brenda ka nje tip gjeneratori qe gjeneron kodin e aktivizimit. /pf/images/graemlins/wink.gif

Tetovari

Primus registratum

shko dhe shkarko apo download gjith paketen ne PC tuja nga Microsoft jepja nje search p.sh servicepack 1
dhe shkarko tanë ne pc tande eshte diku 126MT
nese mekujtohet
by

Mondi_Alb

Primus registratum

**** Nuk dua qe kjo teme te kthehet ne ceshtje etike profesionale, prandaj vetem ata qe kane sygjerime teknike te pergjigjen.****

Kur shkon ti besh windowsupdate.microsoft.com kjo faqe e kupton qe programi eshte pirat, dhe nuk te lejon ti besh Service Pack I update.

Nuk e di po te e kesh regjistruar windown ne microsoft c'do gje eshte ne rregull.Keshtu kam instaluar disa window xp pro.Eshte kopje dhe kam mare numrat e WinXp Pro regjistrohesh ne microsoft dhe shkon tek windows update dhe download servpack(1).Nuk kam pasur problem.

GuJack20

Primus registratum

Si ore nuk ekziston??????????

Shko tek Microsoft dhe shkarko Service Pack I Network Install...eshte nja 120 MB

Me te pastaj bej çte duash.

Problemi i vetem qe mund te te dale eshte se CD-Key me i perdorur si kopje pirate eshte futur ne Blacklist dhe as ky lloj instalimi nuk do te ecte, megjithese dhe per te ka nje zgjidhje, pra mund te ndryshohet Cd-Key i Windows edhe pasi e e ke instaluar ate. Mire do jete qe ne instalime te tjera pastaj te perdoresh nje key qe nuk eshte ne Black list...po te duash nje ta jap une ne privat.

Pershendetje

xhaxhi_eli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DuWSaKu:
[qb] Une e kam bere download me DC++ dhe punon per mrekulli.Brenda ka nje tip gjeneratori qe gjeneron kodin e aktivizimit. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ca ke bere ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Cuna, kush ka nevoje perSerial te ri, dhe per programin qe ben ndrrimin e tij le te me dergoje nje PM. Do i jap linkun nga ta marrin

Informacion per ju te tjeret. Nuk behet dot download i service pack 1 pa pasur nje key valid.

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Egziston nje XP Key Changer qe eshte 2KB (eshte Zip file) dhe me pas mund te maresh service pack 1.
Une e kam kete file dhe po e deshe me kontatko ne PM .

VIMAR

Forumium praecox

Une e kam bere ndryshe

TEk Run.. Shkruaj kete --> oobe/msoobe /a
Pastaj fute nje nga serialet e meposhtme:

Dhe pasi bera aktivizimin e Windows kur shkova tek windows update e mora Service pack 1.

Nqs serialet nuk punojne(une e kam aktivizuar para nje viti me nje nga ato seriale) ndoshta duhet te gjesh ndonje serial tjeter por ska nevoje per programe shtese.

P.S Seriali qe ke pasur tek CD jo origjinale nuk punon ( me duket fillon me FXG ) Keto dhe shume te tjera Microsoft i ka bllokuar.

GuJack20's --> "Me vjen keq por keto CD-Key nuk lejohen. Perdor PM"

Mondi_Alb

Primus registratum

O cuna pse e beni kaq gje te lehte.Seriali i windows perdoret vetem njehere dhe ti regjistrohesh ne microsoft,si numri Pc numri windows.Ne qofte se se do punoje mire do punoje per pak kohe dhe do kesh probleme.Ja c'me ndodhi njehere instalova widowsxp pro cdo gje ne rregull thashe,mora servpack 1 dhe restart Pc kur e restart nuk mu hapen me windowt,qe hard drive iku per l***sh.Prandaj gjej serial te rregullt dhe regjistrimin e widows te rregullt.Se ma do mendja se ata te Microsoftit nuk jane budallenje qe ti vjedhesh kollaj.I gjithe problemi eshte regjistrimi i windows ne microsoft dhe jo seriali i (CD XP)se po vendose numra te pa vlefshem muk mund te instalosh windowt,po vendose ne rregull instalon windowt por kur te regjistrohesh ne microsoft eshte probleni.Zgjidhja eshte kjo,mer celsin qe je i regjistruar me perpara ne microsoft ne qofte se eshte XP dhe pastaj mer cfare do lloj programi dhe sevpack 1 dhe punon pa problem.
Nuk e kam provuar me (crack.

Dhe me sa kam degjuar tani ne qofte se perdor kopje pirate dhe po te zune gjoba eshte $500 dhe 2 vjete burg,nuk e di eshte e sigurt apo jo. :idea:

Tetovari

Primus registratum

Dhe me sa kam degjuar tani ne qofte se perdor kopje pirate dhe po te zune gjoba eshte $500 dhe 2 vjete burg,nuk e di eshte e sigurt apo jo. :idea: [/QB][/QUOTE]

Behet fjale per Kompani e jo per klienta privat non profit(Home Users) Ska ende ligj ketu ne Europe atje Ne USA i dont know?

Mua me punon pa probleme i kame dy verzione XP Pro,Win Server 2000 Server 2003.

Mondi_Alb

Primus registratum

NOVOCAINE_21

Me thuaj te drejten a ke ke provuar te (Krakesh)
Windown dhe si punon.
Cfare eshte (Crack)mashtrimi i regjistrit dhe humbjen e vleres te Updates sa qe produesi dhe kontrolusi nuk mund te lexojne te dhenat e programit.Por ku mundohesh te besh UpDate qe te maresh programet e fundit nuk te lejon qe ti maresh nga Window UpDate sepse nuk lexohen te dhenat e Windows.

Si mund te instalosh Windown Xp (Home ose Pro) ne kompjuter.
Cdo te dhene e kemi ne Hard Disk dhe Regjistrimi ne Microsoft i(Windows)eshte po ne Hard Disk.
Prandoj nuk kemi nevoje qe ta KRAKIM Windown apo te perdorim caktivizim te pa lejuashem nga sistemi juaj.

E para e punes,kur Restart Komjuterin del nje BLU screen per 2 sekonda,ne ate moment te KLIKESH (F1) ku del faqa e (BIOS) dhe tek tastjera jane (4 shenja)neper mjet numrave dhe shkronjave qe jane (lart,poshte,manjtas,djathtas)ne qofte se e kuptoni.

Dhe me shenjen nga e djathta cojeni tek (BOOT)
dhe selekt(BOOT DEVICE PRIORITY) dhe shtyp ENTER.
Uleni poshte tek (CD-ROM) dhe mbaj te shtypur(SHIFT)dhe shtyp (+) Butorn e cila do dali e para ne liste dhe pastaj shtyp (F10) dhe ENTER.Ndryshon konfiguracionin ne sistem e mer direk nga (CD-ROM) filet.

Restart Kompjuterin cdo gje ne kompjuter eshte hapur vendosni CD e Windows XP ne qofte se nuk hapet automatikli shkoni tek MY COMPUTER>CD-RW>dhe Kilk qe te hapen programet nga (CD).

Mund te beni(Update Recomandet)ose(New Instaletion)
vendosni numrat e CD dhe prisni sa te mbaroje instalimi i Windows.

Shkoni tek Window Update per te mare(ServPack1)
Kur download del nje pop window tjeter qe kontrollon sistemin tuaj gjithashtu dhe serialin.
Mund te ndodhi qe lishence Key eshte pirate dhe mbyll downloadin e (ServPack1)

Mbylleni faqen dhe shkoni prape tek Window Update kur download (ServPack1) del prape ajo pop window kete radhe bejeni (No)dhe lereni sa te mbaroje download.

NE QOFTE SE JU JENI TE INTERESUAR PER (WINDOW XP PRO)DI NJE WEB KU TA DOWNLOAD POR NUK JAME SHUME I SIGURTE ESHTE APO SESHTE WINDOW XP PRO.
PO TE DONI (CD)ME KONTAKTONI NE MESASH PRIVAT.
NJE CD BEN ($10)