Windows SP2!

regele

Forumium maestatis
Windows SP2!

Cuna, kam nevoje te bej download Windows XP SP2, por jo me ane te Windows Update. Me duhet ta bej download ne nje folder qe e krijoj une dhe ta instaloj, pikerisht, kur te dua une! Me pas dua ta hedh ne CD qe ta kem per me shume perdorime!
Mundesisht, me duhet variantet ne anglisht dhe ne frengjisht!
Po ditet linkun e duhur, ju lutem postojeni ketu!

Ju falenderoj!

regele

Forumium maestatis
Re: Windows SP2!

Ore, kete e gjeta dhe une, por thote qe eshte per network installation dhe qe DO NOT CLICK DOWNLOAD IF YOU ARE UPDATING JUST ONE COMPUTER

Ia vlen te bej kete download?

aspahiual

Primus registratum

This installation package is intended for IT professionals and developers downloading and installing on multiple computers on a network
nga kjo friksohesh ti o trim?
Kam download une nje te tille dhe akoma e kam ne njeren nga partition e HDD,ky i imi ndryshon vetem qe une e kam ne Rusisht...me ka ecur per mrekulli...
Hajde trim download e mos te te dridhet qerpiku fare

GuJack20

Primus registratum

A the qe e doje qe ta kishe ne HD dhe masanej ta instaloje ne disa kompjutera. Ky pra eshte versioni offline...qe e shkarkon e masanej e instalon....

xhaxhi_eli

Primus registratum

Order a CD

Mos hezito ta kerkosh. Te vjen ne shtepi pa asnje shpenzim /pf/images/graemlins/tongue.gif

hiqja qimen thiut (thuhet nga anet tona /pf/images/graemlins/laugh.gif )

regele

Forumium maestatis

Ah ju paca mor djema! Si pellumba jeni... /pf/images/graemlins/smile.gif

Mr.AMD dhe ti Gujack20, falemnderit per kurajon...por besoj se e dini historine e atij trimit qe i provonte te gjitha /pf/images/graemlins/smile.gif

Xhaxhi ELi, mbetesh 1 !
Haj ia kalofshi mire!

Erind

Forumium maestatis

Kam nje problem me sp2, sa here qe ndez pc me kerkon ta regjistroj, ja bej regjistrimin dhe me jep mesazhin qe u aktivua, pastaj kur e rindez te njejtin avaz?!

Sineri

Forumium praecox

Unë kam XP SP2 por kjo nuk më ndodh. Desha të di si e ke instaluar SP2? E ke bërë update nga SP1 apo e ke instaluar komplet XP SP2 nga fillimi? Çfarë regjistrimi të duhet? Sepse unë e kam instaluar Windows 2003 Server që ka qenë i paregjistruar pas 2 jave duhej të bëhej regjistrimi. Më pas e kam marrë një crack që punon vetëmn në Safe Mode dhe nga aty përmes atij crack-u hiqet Activate Windows. E po them mbase ta gjej edhe ty nëse edhe ti e ke instaluar kështu disi si unë SP2-shin???

aspahiual

Primus registratum

Ersi pervoje njeher ne safe mode ta crack-esh se duhet te punoje pasi dhe une dikur kam pase nje problem te tille dhe vetem duke u futur me ane te safe mode e zgjidha.

geek

Primus registratum

48.gif
48.gif
ersi po edhe ti me windows pirat e? un u ktheva ne SP Njesh se mu bllokuan shum aplikacione, me vjen keq vetem per ate popup block po varja. mbas ca muajsh aggiornimi, do ta instaloj prape se tani eshte shume instabel.

Erind

Forumium maestatis

sp1 e kisha te krakuar dhe me punonte normal, pastaj shkarkova sp2 dhe me nxjerr kete prob.

kjo eshte hera dyte qe e aggiornoj ne sp2 se heren e pare kur e aggiornova me kerkonte aktivizimimin e xp dhe une i leshova krakun ne modalita provisoria (safe mode) dhe kur e riaviova me doli "il classico schermo blu".
pastaj e ripristinova me cd sp1. dhe i rinstalova prape sp2 dhe jam tek problemi i tanishem, ku cdo here qe e ndez me kerkon ta regjistroj.

tani kam frike tja leshoj prape krakun se mos ma ben si heren e pare!

tja heq sp2 dhe te rri ne sp1 apo ti leshoj prape krakun?

Hoffa Jr.

Primus registratum

Ore Ersi, a do e degjosh Xhaxhi Elin apo jo. Ai te tha qe ORDER a CD. Une jetoj ne Canada dhe i kam porositur sp2 dhe me erdhi per nje jave me Fedex. Ti mund te e perdoresh ate me vone sa here qe te nevojitet. Nderkohe qe bej oreder edhe sp1 qe te jesh ne rregull. Hajt pra ciao

Sineri

Forumium praecox

Unë do të mund të thosha këtë:
Unë e kam CD-në e XP SP1 dhe nga ajo e kam azhurnuar SP2 dhe më punon për mrekulli. Nuk kam problem me numër serik. Por e shoh se ti e paske italisht. Nuk e di a kanë dallim numrat serikë me gjuhët e ndryshme sepse unë e kam anglisht. Dua të them nëse ta jap numrin serik të SP1-shit tim që ta instalosh ti e më pas ta instalosh zhurnimin SP2 mendoj se nuk do të kishe problem.
Pra, nëse nuk ka rëndësi gjuha për numrin serik.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ersi, me nis me nje PM me nje email address, qe te te dergoj une nje menyre me te kendshme per te krakuar Serial nga Windows normal, pa pase nevoje te stresohesh ne safe mode /pf/images/graemlins/smile.gif

Sineri

Forumium praecox

Ashtu ma merrte mendja edhe mua. Mund të provosh atë që të thashë unë më herët.

xhaxhi_eli

Primus registratum

GuJack Key ndryshon /pf/images/graemlins/smile.gif kur fillon instalimi. Me pas mund ta vesh edhe 11111-11111-11111-11111-11111 Windows nuk kundershton me /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps: Kam marre Serine 1 dhe 3 nga ato qe do ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Erind

Forumium maestatis

Eli thnx per pergjigjen, por nuk bente dot gje as ajo, pasi kur e leshoja krakun qe me nise me dergonte menjeher tek momenti kur lidhet me serverin e microsoftit dhe me jep aktivizimin, pra nuk me jepte mundesine ta beja aktivimin me ane te telefonates.
thnx Eli

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb] "Eli" thnx per pergjigjen, por nuk bente dot gje as ajo, pasi kur e leshoja krakun qe me nise me dergonte menjeher tek momenti kur lidhet me serverin e microsoftit dhe me jep aktivizimin, pra nuk me jepte mundesine ta beja aktivimin me ane te telefonates.
thnx "Eli" [/qb]
Ngjo, une e kam perdor vete, dhe funksionon ke une. Une perdor Windows XP Professional. Nuk e kam testuar mbi Home Edition. Dhe mbase ndodh me ate version.
Per me teper sdi ca te them.
Ps: Jam Eli, po meqe linja ishte cope cope pertova te bej disconnect kte robin ktu /pf/images/graemlins/smile.gif