Windows LONGHORN

oneo

Forumium praecox
Windows LONGHORN

lh_alpha_081.gif

Nje version i ri i Windows-it qe pretendohet te dale nga muajt e pare te vitit 2005. Kush do mund te shohe Windows LongHorn alpha release site.

Nese keni qejf mund te diskutojme.

voodoo

Primus registratum
Re: Windows LONGHORN

une di vetem qe do te dale mbas ca vitesh por s'para ka shume lajme ne xhiro lidhur Longhorn!

oneo

Forumium praecox

Tani per tani nuk dallohet shume ndryshimi, biles shume vetave do iu dukej sikur perdornin Windows Xp. Ka disa ndryshime ne design, qe mund t'i shihni tek adresa qe vura ne fillim, dhe disa opsione me shume. Por ende ka kohe, dhe kuptohet derisa te dale versioni final ka kohe.

GuJack20

Primus registratum

Jam duke shkarkuar nje Beta .ISO sa per ta provuar per gallate. Besoj se do jete si puna e Whistlerit...dolen 100 beta deri ne perfundim...megjithate nji test jam kurioz tja bej... /pf/images/graemlins/smile.gif

oneo

Forumium praecox

nga cili vend po e shkarkon se do doja dhe une ta provoja.

Report the bugs please.

el_che

Primus registratum

Vallahi me keto OS te fundit qe vetem probleme hapin, nuk e di se si ka per te dale ky i fundit (WindowsLonghorn). Besoj se i dini problemet e windows 2000 dhe XP. PO hajt shpresojme qe te dalin me mire ky

neo2002

Primus registratum

el_che ... me shume per kuoriozitet , cilat jane problemet e Windows 2000, Windows XP ???
Ke provuar vete ndonje problem , apo thjesht ke lexuar diku ??

GuJack20

Primus registratum

Mu per vete ma shpif integrimi i Internet Explorerit ne WinXP...nuk arrihet te hiqet dhe kjo me ka bere shume nervoz. Me te vertete mund te perdoresh edhe browsera te tjere por ta heqesh IE 100% nuk mundesh.
Probleme me Win2000 kam pasur ca dhe me ka bezdisur fakti qe nuk eshte shume familjar me lojrat. Ama eshte goxha stabel si sistem. XP eshte gjithashtu i mire dhe relativisht stabel por nuk te jepen shume mundesi te gjarave qe do ose jo te instalosh... duke lene jashte faktin qe kerkon goxha resurse....

oneo

Forumium praecox

Nje ndihme te vogel per ata qe mund te me ndihmojne. Ku mund ta gjej Sp1 e Windows XP italisht version fake (nuk eshte i blere). Ose te pakten me thoni menyren si mund ta marr dhe ta instaloj pa me nxjerre ndonje problem, a ka nevoje per ndonje crack apo gje tjeter.

Thx who can.

GuJack20

Primus registratum

Service Pack 1 nuk instalohet dot ne nje version te kopjuar sepse numrin serial qe ke perdorur e kane perdorur edhe shume te tjere kshu qe eshte futur ne Black List. Mjafton qe te nderrosh numrin serial (cd-key) me nje tjeter dhe eshte ok. Ndryshimin mund ta besh me ane te nje softi te vockel...
Me dergo e-mail dhe ta jap une.
Eshte procedure e thjeshte dhe pas nderrimit te key mund te instalosh SP normalisht...

filani

Primus registratum

Mos ja fusni kot se Windows2K eshte OS i persosur dhe nuk ka probleme. Ato qe lexova ketu nuk jane probleme por quhen teka. Te heqesh 100% Internet Explorer do te thote te c'veshesh windowsin dhe ta lesh pa brek. Po a e dini ju se Internet Explorer dhe Windows Explorer jane te integruar per mos me thene qe jane e njejta gje? Mjafton te shtypni nje URL (www.yahoo.com) te adresat kur jeni te Windows Explorer ose shtypni C: te Internet Explorer dhe do e shikoni se njeri eshte tjejtri. Sa per lojerat W2K nuk jep probleme fare. Problemet e lojerave nuk kane lidhje me Operating System por me scheden video dhe DirectX libraries. Po su pelqeu W2K provoni dhe luani lojrat ne UNIX se mos ja gjeni fillin!!!!

GuJack20

Primus registratum

O Filan. E di mor lal qe jane integruar me njeri-tjetrin dhe kjo eshte ajo qe me nervozon... Fakti qe nuk bej dot çte dua , pra nuk perdor dot browserin qe me pelqen sme pelqen hiç fare. Per mendimin tim do ishin treguar te mençur po mos e kishin bere ate pune...

Pale por tashti na del qe edhe NAV 2003 ka nevoje per IE pfffffff