Whitney Houston vdes në moshen 48 vjecare

Hank

Valoris scriptorum
LOS ANGELES - Whitney Houston, e cilësuar si mbretëresha e muzikës pop përsa kohë zëri i saj madhështor dhe imazhi mbretëror nuk ishin rrënuar nga përdorimi i drogës, sjellja e parregullt dhe martesë e trazuar me Bobby Brown, ka vdekur. Ajo ishte vetëm 48 vjeç.

Publicisti i Houston-së, Kristen Foster, tha të shtunën se këngëtarja kishte vdekur, por shkaku dhe vendi i vdekjes së saj ishin të panjohur.
Nga mesi i viteve 80 e më tej ne vitet 90, Whitney ishte një nga artistët më të shitur në botë. Ajo mahniti me vokalin e saj të ëmbël e shpeshherë të fuqishëm si në baladën Always pjesë e kolonës zanore të filmit "The bodyguard".
Whitney ka ndikuar një brez të këngëtarëve të rinj, si Christina Aguilera e Mariah Carey. Madje thuhet se kur kjo e funditi debutoi si këngëtare, i ngjante aq shumë Houston sa shumë mendonin se ishte Houston.

Megjithatë në fund të karrierës së saj, Houston u përfol më shumë për përdorimin e drogës e probleme të tjera personale se sa për talentin e saj. Shitjet e albumeve të saj ranë dhe hitet ndauan. Imazhi i saj dikur i qetë u shpartallua nga një sjellje e egër dhe paraqitjet të çuditshme publike.

Për të gjithë ata që kanë shijuar muzikën e viteve 90, Whitney ishte padyshim një nga zërat më të bukur të asaj periudhe, një zë që do na shoqërojë gjithmonës sa herë të na kujtohen fjalët e baladave të saj.(http://www.shqiperia.com/lajme/lajm/nr/14820/Whitney-Houston-vdes-ne-moshen-48-vjecare)

Hank

Valoris scriptorum

Whitney Houston
(August 9, 1963 – February 11, 2012)

If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you ev'ry step of the way.

And I will always love you.
I will always love you.
You, my darling you. Hmm.

Bittersweet memories
that is all I'm taking with me.
So, goodbye. Please, don't cry.
We both know I'm not what you, you need.

I will always love you.

I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.

I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I will always love you.
I, I will always love you.

You, darling, I love you.
Ooh, I'll always, I'll always love you.