WebMasterat Shqiptare

Albania

Primus registratum
WebMasterat Shqiptare

Shpeshhere viztojme faqe te ndryshme Shqiptare por nuk dime shume per autoret e saj.
Ju ftoj te njihemi ketu me teper si dhe te shkembejme eksperience.
Pyetja e pare nga une:
Çfare programi/gjuhe perdorni ne faqet tuaja?
Po pergjigjem vete i pari:
www.albania.tk eshte bere me FrontPage, qe eshte mjaft i lehte per tu perdorur, ua keshilloj te gjithe WebMasterave amatore megjithese ka edhe plot programe te ngjashme.

Felix

Primus registratum
Re: WebMasterat Shqiptare

Nuk ma ha mendje se ate websajt aq te komplikuar e ke bere ne Microsoft FrontPage.

Futbollisti

Forumium maestatis

ku qendron veshtiresia? nuk eshte dhe aq i kompliku jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Felix

Primus registratum

futbollist e kisha fjalen per rremujen qe ekziston ne dizajnin e faqes ne vete vete. Nuk eshte fare sistematike. Te lodhen syte kur e shikon.

Futbollisti

Forumium maestatis

e veertete, por c'fare pret nga dicka e bere me front page /pf/images/graemlins/laugh.gif :p

oneo

Forumium praecox

mos ia kepusni kot, mos beni si profesionista qe perdorni vetem gjuhe programimi. Une kam pare goxha faqe te bukura te bera te pakten me ndihmen e FrontPage. Ai qe i ka bere ka perdorur dhe programe te tjera tip DreamWeaver MX.

Felix

Primus registratum

psyche ne nuk e kishim fjalen per programim direkt ne html. ne e kishim fjalen per bukurine e faqes albanian.tsk or smth like that. psyche let me see some of your artwork /pf/images/graemlins/wink.gif

Albania

Primus registratum

Nuk pritet rremuje ne nje faqe qe permban ca foto makinash te marra diku tjeter...
Bravo i ke vendosur ne kutija shume bukur Mr. Felix...
Anyway keshilla ime ishte per amatoret ju profesioistet mos u ngaterroni :rockband:

Felix

Primus registratum

Te marra diku tjeter?!?!?! Na shkrive se qeshuri, ato jane makinat e grupit tone dhe i kemi bere vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
O grupi ne qofte se i gjen ne ndonje sit tjeter me dergo nje link te lutem :thumbsup:

Gepardi

Primus registratum

Hey webmastera shqiptare

Na keshilloni ndonje faqe qe ofron free web hosting por qe permban ne oferten e saj suport per PHP mySQL dhe mundesisht mund te behet upload dhe me frontpage

usta_Qima

Primus registratum

www.albamotors.tk Komplet i ndertuar me Front Page 2000 pervec nja 2 budalliqe te vogla me Dreamweaver.
Dreamweaver per mendimin tim eshte me i mire si prog.po ce do se e kam ne anglisht dhe se mor vesh mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albania

Primus registratum

ok Sorry Felix...dhe urime per makinat
Sidoqofte tema ishte per eksperiencen e WebMasterave Shqiptare ne Internet e jo cilesia e Albania.tk.
Psh ti Felix si e ke ndertuar faqen tende?

bariu

Primus registratum

sa per ate faqen e motorave eshte ne geocities: http://it.geocities.com/albamotors/home.htm apo jo. Front page si program e kam provuar, por nuk me pelqent ethem te drejten, preferoj homesite te Makromedias ose Dreamweaver MX, ose 1stPage2000, te cilat jane top html editore. Psh faqen ku bashkepunoj www.aldisha.org e kam programuar ne homesite 5. Do te isha dakort qe te njiheshim me njeri tjetrin, dhe te krijonim nje teme vetem per ne. Pershendetje dhe suksese ne punen tuaj webmastera :)

geek

Primus registratum

Usta_Qima, siti yt nuk eshte keq se ka info boll mbi motot, vetem se kot per kuriozitet hyra te shoh CBR900 te hondes qe me terheq, dhe me zhgenjeve. Atje ku ke shkruar CBR900 Fireblade ke vene foton e CBR954 RR Fb. qe eshte edhe modeli me i fundit i 2002shit, mund te specifikosh qe seria e pare fillon nga 1995-96 etj. se jane krejt ndryshe nga njeri tjetri. Ato te dhenat teknike nuk perputhen, ...ej mos mi merr per keq, une vetem uroj qe gjithe pjesa tjeter e materialit te mos jete skarco. ajde pune te mbare.
---------
kerkoj falje per komentet jashte teme

the-skull

Primus registratum

Shihni njehere Shoket.tk i cili eshte bere me frontpage dhe dreamwaver gje fantastike.

Gerti Italy

Primus registratum

www.helldeejay.ca.tc faqja ime(ne anglisht) e bere me dreamweaver 4 dhe flash 5
www.vizionplus.tv faqja e vizion plusit qe e kam filluar ta bej kur punoja atje,e bere me dreamweaver dhe flash.Ne ndertim e siper.Se shpejti do te krijoj edhe intron,besoj pas vitit te ri do te jete gati.

Guest

Ej RROFTE SHQIPERIA edhe une bera faqen time te pare dhe quhet http://www.albaunion.cjb.net
dhe kam deshire te konsultohem me ty pasi perdor FrontPage dhe se kam shume parasysh si mund te bej nje konfigurim te mire ne faqe prandaj nqs ke MSN me bej add --- arditrada401@hotmail.com ---
THNX RROFTE SHQIPERIA