Web Day 2010!
</p>
<p class="wp-caption-text">WebDay</p>
26 Qershor 2010 është dita në të cilën Webmasterat & Programuesit shqiptarë do takohen dhe do diskutojnë mbi projektet e tyre në ambientet e “Universitetit Planetar” duke ofruar njohuritë dhe duke diskutuar mbi tematika të cilat interesojnë botën e web-it Shqiptar.</p>
Ky është takimi i dytë (vjetor) që po organizohet! Takimi i pare ishte në 2009, me një pjesëmarrje modeste megjithatë me atë takim u hodh edhe hapi i parë në këtë drejtim. Duke u bazuar në komentet e pjesëmarrësve ishte diçka mbresëlënëse dhe e këndshme!</p>
Këtë vit lista e personave që kanë konfirmuar pjesëmarrjen e tyre është rritur shumë dhe organizatorët gjithashtu kanë konfirmuar që do organizojnë diçka akoma më të bukur se një vit më parë!</p>
Programi i takimit prek tema të ndryshme si “freelance”, “siguria”, “monetizimi”, “SEO” dhe përfshin pak a shumë një pjesë të gjerë të interesave që kanë shtyrë organizimin dhe pjesëmarrjen në këtë takim të këtyre të rinjve shqiptarë.</p>
Programi parashikohet të ndjekë këto tematika dhe këtë radhë diskutimesh:</p>
- Gjergji Kokushta – për ‘Puna si Freelancer’
- Ervis Tusha – për ‘Siguria e përgjithshme’
- Vigan Vllahinja – për ‘Si monetizohen faqet (optimizimi i tyre për CPA)’
- Jonian Dervishi – për ‘Ditar: Një projekt i lirë, falas dhe Shqip’
- Flamur Mavraj – për ‘Programim në PHP’
- Baki Goxhaj – për ‘Si ndërtohet një theme për Wordpress’
- Albin Malelli – për ‘SEO (Search Engine Optimization)’</p>
Organizatorët e WebDay kanë vënë në dispozicion edhe një faqe interneti (owsh) ku mund të lexoni dhe të informoheni më shumë rreth takimit!</p>
Pjesëmarrja është e hapur dhe kushdo që është i apasionuar mund të marrë pjesë, mjafton që më 26 Qershor 2010 të gjëndet tek Universiteti Planetar!
Adresa: Rruga “Budi 74/1″ , Tiranë (pranë Qytetit Studenti, ish godina e NATO-s)</p>
<p class="wp-caption-text">Universiteti Planetar</p>
Mbështetës të takimit:
iShqip
Webmaster.al
flossk
UniversitetiPlanetar
Web Day 2010! shkruar tek: eklipsi.com</p>
dtsv.dtse_post_2949_permalink = 'http://www.eklipsi.com/web-day-2010/';
dtsv.dtse_post_2949_title = 'Web Day 2010!';
Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.eklipsi.com/?p=2949
</p>

<p class="wp-caption-text">WebDay</p>
26 Qershor 2010 është dita në të cilën Webmasterat & Programuesit shqiptarë do takohen dhe do diskutojnë mbi projektet e tyre në ambientet e “Universitetit Planetar” duke ofruar njohuritë dhe duke diskutuar mbi tematika të cilat interesojnë botën e web-it Shqiptar.</p>
Ky është takimi i dytë (vjetor) që po organizohet! Takimi i pare ishte në 2009, me një pjesëmarrje modeste megjithatë me atë takim u hodh edhe hapi i parë në këtë drejtim. Duke u bazuar në komentet e pjesëmarrësve ishte diçka mbresëlënëse dhe e këndshme!</p>
Këtë vit lista e personave që kanë konfirmuar pjesëmarrjen e tyre është rritur shumë dhe organizatorët gjithashtu kanë konfirmuar që do organizojnë diçka akoma më të bukur se një vit më parë!</p>
Programi i takimit prek tema të ndryshme si “freelance”, “siguria”, “monetizimi”, “SEO” dhe përfshin pak a shumë një pjesë të gjerë të interesave që kanë shtyrë organizimin dhe pjesëmarrjen në këtë takim të këtyre të rinjve shqiptarë.</p>
Programi parashikohet të ndjekë këto tematika dhe këtë radhë diskutimesh:</p>
- Gjergji Kokushta – për ‘Puna si Freelancer’
- Ervis Tusha – për ‘Siguria e përgjithshme’
- Vigan Vllahinja – për ‘Si monetizohen faqet (optimizimi i tyre për CPA)’
- Jonian Dervishi – për ‘Ditar: Një projekt i lirë, falas dhe Shqip’
- Flamur Mavraj – për ‘Programim në PHP’
- Baki Goxhaj – për ‘Si ndërtohet një theme për Wordpress’
- Albin Malelli – për ‘SEO (Search Engine Optimization)’</p>
Organizatorët e WebDay kanë vënë në dispozicion edhe një faqe interneti (owsh) ku mund të lexoni dhe të informoheni më shumë rreth takimit!</p>
Pjesëmarrja është e hapur dhe kushdo që është i apasionuar mund të marrë pjesë, mjafton që më 26 Qershor 2010 të gjëndet tek Universiteti Planetar!
Adresa: Rruga “Budi 74/1″ , Tiranë (pranë Qytetit Studenti, ish godina e NATO-s)</p>

<p class="wp-caption-text">Universiteti Planetar</p>
Mbështetës të takimit:
iShqip
Webmaster.al
flossk
UniversitetiPlanetar

Web Day 2010! shkruar tek: eklipsi.com</p>
dtsv.dtse_post_2949_permalink = 'http://www.eklipsi.com/web-day-2010/';
dtsv.dtse_post_2949_title = 'Web Day 2010!';
Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.eklipsi.com/?p=2949