Orosh mendoj se ne vend qe te japesh replika vend e pa vend jep mendimin tend ne lidhje me kete kete, une nuk vereje asnje anti amikanizem tek shkrimet e shqiptares, se ku i pe ti une nuk e kuptoj. kete gje ndoshta une nuk duhet te ta them sepse ta tha edhe shqiptarja, por ate qe dua te them eshte se nese per ty armik eshte vetem greku per ne eshte edhe maqedonsi e edhe me i rrezikshem se grekuFillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Shqiptarja,ama i ke ba nji analize per te qare me lot :smash: :smash: :smash: .Dukesh qe merr ere nga politika e katundit ti vajze.Amerika me kete akt guximi(guximi sepse po del kunder Evropes per nje minishtet pa identitet)ndihmoi me se shumti shqiptaret atje,te gjitha partite shqiptare e kane mirpritur kete akt njohjeje.Nuk te kenaq as fakti qe ky akt njohjeje eshte ne kundershtim direkt me interesat Greke???Ik e shperlaji trrute nje here,se ke shum anti-amerikanizem aty /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Orosh, une sipas gjithe kesaj qe ti shkruan per "Maqedonine", sidomos koheve te fundit, e verrej qe, meqenese nuk je "ish-Jugosllav"(ne kete menyre ti i therret vllezerit e motrat tua?!), pak si shpesh po inkuadrohesh ne temat ku "Maqedonia" eshte prezente, po "zbuloj" qe ke nje admirim te madh per sllavet/shkijet maqedonc!Eh, kjo pastaj me ben te mendoj edhe me keq se, ti luan nje politike dinake ketu, gjoja ke deshire bashkimin e trojeve, a ne anen tjeter nuk e deshiron kete gje(diku msheftas..)!!!!Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Betina,nga replika ime me shqiptaren mund te "zbulosh" edhe mendimin tim per kete ceshtje /pf/images/graemlins/wink.gif ,sikur te triumfonte referendumi besoj qe do ishte me keq per shqiptaret;pra me pranimin e emrit te Maqedonise nga Amerikanet,Maqedonasit kuptuan budallekun e tyre dhe vetem 22%dolen ne votime!!Tani te gjithe deshirojme qe Amerika t'i bashkoje te gjitha trojet etnike shqiptare;por edhe ti e din qe nuk eshte e lehte kjo pune.Amerika ju theu hunden Grekeve njehere,te tjeret do vijne me pastaj,kini pak durim ju te ish-Jugosllavise,se me anti-Amerikanizmin tuaj(diku msheftas diku haptas)po e largoni edhe aleatin e vetem shqiptar!!!!Ju,duke qene anti-amerikane a nuk po luani te njejten loje me greket dhe sllavet e gjithe botes???Thirrini mendjes.Mos me thuaj qe nuk je anti-amerikane se u ngopa me keto rrena!!!!Pastaj,citimin e paske zevendesu me nji thanje te nje Kinezi,mos do te thote kjo nje ndryshim te politikes tande,si e Shtimes qe je /pf/images/graemlins/laugh.gif ,te ka marre malli per Maon e Ce Dunit??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shqiptare, edhe pse ketu eshte thene nje shaka me nje prapavije jo te kendeshme une i kuptoj shakat kur i mi drejton dikush e edhe kete e morra si shaka dhe tjetra me mire te me therret nje cmendur shqiptare se te me thote te me nderroj identitetin /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
P.S. Betina, po te them se duhet pasur kujdes me njerezit ketu, se po ua tregove vendin e ndodhjes tende, apo vendin e prejardhjes tende do te te perqeshin(fjalet e perqeshesit:... si e Shtimes qe je /pf/images/graemlins/laugh.gif ) :angel: !!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
orosho po te jet foto tendja ajo qe postove ne forum, besoj se ti ke tipare sllave (me hunde te rregullt te vogel e te drejte e koke ovale, s'jan shqiptaret keshtu). i ngjan shume bile nje lojtarit te malit zi qe lun me kombetaren e tyre, ka pas lujt me romen dikur, gjun bukur encet, mihajlloviç me duket quhet. vetem po te jet dhe ai shqiptar. çfare s'bo vaki.Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Shqiptarja,me vjen keq te te ve epitete por je shume diletante per sa i perket politikes dhe menyres se si mund ta zgjidhim kauzen tone Shqiptrare.E fillon me shpifje apo fantazira gjoja se une i dokam sllavomaqedonasit,deri tani ne jeten time nuk kam pa as edhe nje sllavomaqedonas me sy,fakti qe une nuk jamm i ish-jugosllavise nuk do te thote qe nuk duhet te marr pjese ne diskutimet per ceshtjen e shqiptareve atje,e them shpesh ish-jugosllavia,sepse shoh qe ju akoma mendoni e veproni me te njejten mendesi/menyre si atehere kur i sherbenit baba Titos,disa nga ju kuptohet,sidomos ketu ne forume.Politika Amerikane nuk eshte aq fillestare sa te kuptohet nga "shoqe" te tilla si ti,duhet pune e mund ta kuptosh,megjithate partite shqiptare e kuptuan dhe u prononcuan ne anen e saj.Evropa nuk don te zgjidhe ndermjet Grekeve dhe Maqedonasve ,prandaj ka shekuj qe ben nje loje te dyfishte,ndersa Amerikes nuk i interesojne dinakerite dhe falsifikimet i historise nga Greket.Prandaj e kemi Bushin edhe KATER vjet te tjera,sepse i thote te bardhes e bardhe dhe te zezes e zeze.Ti duke me akuzuar mua si nje filo-Maqedonas mundohesh qe njekohesisht te vjedhesh vre kunder politikes se gjithaneshme Amerikane, e cila per momentin eshte e vetmja politike pro-shqiptare. [/qb]
auuuuuu Ori paske Vic mrapa emnitorosho po te jet foto tendja ajo qe postove ne forum, besoj se ti ke tipare sllave (me hunde te rregullt te vogel e te drejte e koke ovale, s'jan shqiptaret keshtu). i ngjan shume bile nje lojtarit te malit zi qe lun me kombetaren e tyre, ka pas lujt me romen dikur, gjun bukur encet, mihajlloviç me duket quhet. vetem po te jet dhe ai shqiptar. çfare s'bo vaki.