Volume Manager!

Sulo_Kapedani

Primus registratum
Volume Manager!

Me duhet ky program nga Power Quest.
Nese di ndonjeri link ku mund ta bej download free le te tregoje.

P.S nje version demo e kam zbritur po mua me duhet full version link nese eshte e mundur.

Sulo_Kapedani

Primus registratum
Re: Volume Manager!

Djema sqenkeni ketej ...besoj keni vape e jeni ne plazh /pf/images/graemlins/smile.gif

Mua me duhet nje program te bej "Resizing a Partition" ne Win Nt 4.0
Kam nje PartitionMagic 8.0 po nuk operon ne win NT /pf/images/graemlins/frown.gif

Une dua te rikonfiguroj particionet e nje harddisku pa humbur as edhe nje te dhene.
Hardisku eshte i ndare ne 3 pjese ku njera eshte krejt bosh kurse dy te tjerat jane afer limitit te tyre.

Shendet e freski ne keto dite perveluese!

lor

Primus registratum

Megjithese nuk eshte normale qe PM nuk funksionon me win NT, rruga qe duhet te ndjekesh eshte kryerja e resize jashte sistemit operativ, pra duhet te krijosh (apo t'ja marresh borxh ndonje shoku) dy disketat e rescue te Partition Magic. Mjafton te nisesh pc nga floppy boot (disketa nr.1), pra pa u futur ne win, dhe mund te kryesh te gjithe operacionet qe deshiron me particionet!

Rruga e dyte :), gjej nje CD Mandrake Linux (vetem versionin 9.1, jo te tjere), nis pc nga kjo cd, fillo fazen e instalimit dhe kur te arrish tek particionimi i hard disk-ut fillo te luash me particionet, ndryshoi, ruaj ndryshimet dhe nderprit fazen e instalimit te Mandrake (rinis pc).

Duhet te te them qe n.q.s. dy particionet i ke full, asnjera nga te dy menyrat e mesiperme te garanton 100% mos humbjen e te dhenave, prandaj...para se te kryesh çdo veprim...backup!!!

GuJack20

Primus registratum

Ndoshta me vonese si pergjigje por e kam une si program. Volume Manager Ver. 2.0 :smash:

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Eh mor djale qofsh me jete.
Dmth ti e ke versionin full e ? apapap kur ta mer vesh Drini qe edhe kesaj radhe ti me dole ne ndihme kushedi cfare do thote /pf/images/graemlins/smile.gif

Do tet kontaktoj qe ta mar kete Cd se shpejti ok ?

Shendet.

DriniS

Ecejak

Amon GuJacko, ma boj hallall e mos ia jep. Ta pergatisim si kuti dhurate vetem kur te na qerasi per dreke se kaloi viti dhe s'ia kam ndjere eren e drekes se Rrebelit hiç. Po s'u be gjalle brenda muajit, mbledhim cunat, blejme ca 8-5-sha per mbulim, 8-4-she per te corodit rojet, hedhim ne krahe 4-3-sh ose 4-1-sh dhe sulmojme zyren e WFP, i bejme prite e ta marrim peng Rrebelin se s'shtyhet mo kshu, po ngordhim urie bre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Drini te gjitha ti boj hallall vetem ma perkthe ate poezine qe e ke si Firme edhe ku e mesove tina gjuhen e Vikingeve e ? ehehehehheh

P.S do boni nder po me rrembyet nga Zyre se do mar demshperblim familja ime hihiihih TOP SECRET :cool:

DriniS

Ecejak

Si shume pretendime paske ti o Rrebel, po s'po ta prish per hater te faqeve prej llokumi te kapedanit te vogel. Ama po ta coj ne privat se s'dua ta mesoje armiku /pf/images/graemlins/wink.gif