plako brimen mos e permend shum se te varet pas shalve, apo se'sth athtu ajo shprehja.. anywayz /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Presidenti:
[qb] brimen e ke m'rregull er plak! ashtu ka ma lezet [/qb]
ne e paç per talen e lezhes as une e as muni jemi anej!Masnaj kur folet per brimat edhe ne japoni i thojn isoj me pak veshtiresi(wasabi).Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]shyqyr qe e di qe ndodheni te dy ne TALE, se gati u bana me te pyet: nga e di ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Presidenti:
atehere pyetja vjen natyrisht: nga e di ti qe brimen e ka ne rregull??? andej nga talja qe ndodheni juve duhet te ndiheni me fat qe i dini dy-tre fjale japonisht, jo per gja, por kur t'ju duhen mjete (makineri, vegla pune) japoneze i merrni me sconto. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Presidenti:
[qb]ne e paç per talen e lezhes as une e as muni jemi anej!Masnaj kur folet per brimat edhe ne japoni i thojn isoj me pak veshtiresi(wasabi). [/qb]Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]shyqyr qe e di qe ndodheni te dy ne TALE, se gati u bana me te pyet: nga e di ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Presidenti:
aha gjynof e shkreta paska hik, qeka hutu krejt.Fillimisht postuar nga simply me:
[qb] Kur qesh me nje budallik qe e kam ba/than vete, ose qe e kam ushqy me sjelljen time!
Ksaj i thon me i qesh vetes... [/qb]