Vit te mbare shkollor Elisa!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Vit te mbare shkollor Elisa!

Pranvere...vere..vjeshte...dimer... E perseri....

Pranvere,

vere,

vjeshte e prap dimer...

Ikin ditet, ikin vitet pa ndjere.....

Kur ja ..si nje rreze dielli qe shkelqen pas shume dimrave te ftohte..plot mjergull e plot re... arrijne frutet e ketyre viteve qe na kane rreshqitur nga duart.

Uroj dashurise sime..zanes sime....Nje vit te mbare shkollor!

Shume te af_se jane ende ne fazen e tyre te rritjes..po pergatisin te ardhmen e tyre ..e uroj suksese cdo kujt. E vete qe rri duke u tallur tere diten ne af, duket cudi qe pas dy javes do e percjell per here te pare tek dera e shkolles.

hot

Hotgirl
Re: Vit te mbare shkollor Elisa!

pape u bo per klas t'par e?!
hajde urime urime, :kiss: :kiss:

bengu

Primus registratum

ua, papi vogel shkoka ne shkolle, urime shpirti :wave:

romeo

Forumium maestatis

urime lol

dhe me siguri do te jete e para e klases :thumbsup:

moonlight

Primus registratum

Papi ia ke blere Elises corapet e bardha der te gjuri? Po canten e kuqe llustrafine? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puce tek dy faqet edhe prej meje e marte sa me shume yje e 'te lumte dora'! /pf/images/graemlins/smile.gif

gezim lame

Primus registratum

Urime Alda!
sot e pashe kete teme (na fal se as per dt lindje s'te kam uruar)
mendoj se eshte nje nga kenaqesite me te medha qe mund te ndieje nje prind........ /pf/images/graemlins/smile.gif
gjite te mirat
/pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

elisa suksese yv. pap ma push fort prej mejet :kiss:
paste fat, e lum ajo, jo si ne qe kemi le para kohet! /pf/images/graemlins/tongue.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Elisa suksese!

p.s. Aman, mos na e marrin ne qafe cunat kete vajze se eshte shume e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Pape Urime lal...Marte sa me shume 10.Amon mi amon sa ta kam ziline,mezi po pres te provoj edhe une te njejten kenaqesi qe do kalosh ti,po ehu kushedi sa gjate do me duhet te pres /pf/images/graemlins/laugh.gif
Urime yvit tat te vockel edhe me i burre tirons ishalla,mundesisht ta kete 2 vjet me te vogel

Diavolessa

Valoris scriptorum

Flmnd te gjitheve :angel:

pS: Po mire canten llustrafini e curapet..po gryksen e zeze e purparsen e bardhe kush po na e bo dhurate /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Flmnd te gjitheve :angel:

pS: Po mire canten llustrafini e curapet..po gryksen e zeze e purparsen e bardhe kush po na e bo dhurate /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nji filloi kjo...Pse mi ne do i bojme kto dhurata???Nejse ja po e dhuroj une i pari 1 pale corape

acc_calzini_estivi.jpg

Juir

Forumium maestatis

Niente abiti tropo sexy a scuola.....ci siamo capiti....il resto nn conta.

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Pape Urime lal...Marte sa me shume 10.Amon mi amon sa ta kam ziline,mezi po pres te provoj edhe une te njejten kenaqesi qe do kalosh ti,po ehu kushedi sa gjate do me duhet te pres /pf/images/graemlins/laugh.gif
Urime yvit tat te vockel edhe me i burre tirons ishalla,mundesisht ta kete 2 vjet me te vogel [/qb]
E bejme 1 bashke se dhe mu me ka vajt menja per 1 kalamo...vetem se shpresoj qe ti te jesh i pasur
/pf/images/graemlins/tongue.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Se harrova....Papi hajt urime thuj kalamonit,edhe mos e thartoje shume trunin /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Elisa cilen cant den zemer :idea: se jam tuj dal me ble /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te uroj fillim te mbare Shkollor /pf/images/graemlins/smile.gif :angel:

e te ma disiplinosh pak mamin:D
schulkoffer.jpg

images

stasch.jpg

degjo mos harro ---> te kepusish ca lule per mesuesen...

rosen.jpg

I love new york

Primus registratum

Papi vertet kenaqesi
eksperience e vecante duhet te jete
urime
:thumbsup: dhe mos u perlot tek dera e shkolles kur t'a marri nje zysh perdore. nje jete e re fillon per te dyja juve.
Suksese :wave: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Pape Urime lal...Marte sa me shume 10.Amon mi amon sa ta kam ziline,mezi po pres te provoj edhe une te njejten kenaqesi qe do kalosh ti,po ehu kushedi sa gjate do me duhet te pres /pf/images/graemlins/laugh.gif
Urime yvit tat te vockel edhe me i burre tirons ishalla,mundesisht ta kete 2 vjet me te vogel [/qb]
E bejme 1 bashke se dhe mu me ka vajt menja per 1 kalamo...vetem se shpresoj qe ti te jesh i pasur
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une jam plotesisht dakort qe ta bejme 1 femije bashke,por une s'jam i pasur...Ka 1 zgjidhje,kalamojt i bejme bashke,edhe ti martohu me 1 te pasur.
/pf/images/graemlins/laugh.gif