Visual Studio .NET Enterprise Architect

gezimi

Primus registratum
Visual Studio .NET Enterprise Architect

Me ra ne dore para nje jave dhe po e perdor, eshte goxha i mire dhe me pelqeu kalimi nga Visual C++ 6.0 ne Visual NET.
Jane 5 CD nqs i do njeri me njoftoni i kam me regjistrim e te gjitha por nuk nxjerr informacione ketu se konsiderohet warez dhe ka probleme per forumin.

Burim

Primus registratum
Re: Visual Studio .NET Enterprise Architect

Pershendetje TEO
Tamam ke shkruar kur une jam duke e kerkuar VS.NET-in. Por jam nji çik larg (nuk e di nga je ti)? Une jam ne Tetove.

Edhe dicka, a eshte ky verzioni me i plote i VS.NET, pasi une kam degjuar qe eshte 6 CD (plus 3 CD MSDN)

gezimi

Primus registratum

Eshte versioni i plote po nuk kam ato 3 CD extra qe do. Jane 5 CD dhe po e perdor aktualisht keshtuqe eshte tamam. Po i kthej ne .ISO dhe nuk e di nqs ke mundesi te besh download.

Jam ne USA meqe pyete.

Burim

Primus registratum

TEO lere krejt, se une mendova qe je me afer, thashe mos je ne Tirane, keshtuqe do gjeja menyre per t'i marre. Sa per download as qe vjen parasysh me nje lidhje 33kbps!!!!

jk

Primus registratum

Hi Teo,

do na japesh ndonje link apo si e ke hallin /pf/images/graemlins/smile.gif .

JK

GuJack20

Primus registratum

TEO a mund te instalosh ndonje Ftp server??? Me e mira do ishte nje Hotline Server.

PM mua .

oneo

Forumium praecox

meqe ra fjala tek .iso, ka ndonje qe mund te na tregoje se si kthehen ne iso , ose te na tregoje ndonje howto document ne internet.

GuJack20

Primus registratum

Mer programin CDrwin. www.goldenhawk.com
Me ate prog (eshte shume i vogel) ke ne dore nje soft shume te mire per te shkruar CD. Tek "File Backup and Tools" mund te krijosh .iso.

jk

Primus registratum

Hi Cuna,

Une nuk e di cfare programi perdorni ju per burning por une perdor nero, mund ta gjeni ketu http://www.nero.com/en/index.html . Me e bukura eshte qe nuk ke nevoje per CDRW per te bere iso. Shkarkoni programin eshte per nje muaj falas por mund ta gjeni edhe nepermjet bearshare sic kam permendur me siper dhe ka crack.

JK

gezimi

Primus registratum

OK CD1 eshte gati. E ktheva ne ISO. Per ta bere downloadin me te lehte e copetova ne 136 files te vegjel.
jane rreth 5 megs secili.
filat jane:
V.NET.CD1.iso.bat
V.NET.CD1.iso.sfv
V.NET.CD1.iso.000 - V.NET.CD1.iso.133
Kur ti keni marre te gjitha mjafton te hapni file .BAT dhe do i bashkoje te gjitha ne nje file .ISO.
Une per vete perdor NERO te cilen e kam me KEY nqs e doni.
Pra kaq. KUr te merrni CD1 do vej CD2-5 se s'kam vend ne comp ti mbaj te gjitha.

Felix

Primus registratum

Ato 5 cd-te i kam edhe une. Mendoj se e vetmja menyre eshte qe ti postoj. Ne qofte se ju duhet vetem C++ compiler, nuk ja vlen te lodheni kot per .NET sepse C++ 6.0 eshte pothuajse i njejti me .NET.

gezimi

Primus registratum

si parim po...Visual Net = C++ 7.0
sidoqofte per computer science major duhet goxha