Vini re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KoDoShi

Primus registratum
Vini re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Une mendoj se duhet te hapet nji artikull ku te shkruhet edhe per bastet ne pergjithsi,ku ketu shume mire shqiptaret mund te informohen per koeficentet me te mira dhe per dhe kompanine me te mire te basteve te pekohshme ne Shqiperi.Besoj se kjo kerkese e imja te merret parasysh dhe te mos menjeanohet, me shume respekt per stafin /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Vini re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shyqyr që ktu nuk ka baste o Kodosh se n'Shqipni jon bo hap e kjosk apo bar bastesh. Me t'u shpif jeta. E s'po flas për ato familje që duhet të jetojnë me "idiotër" të tillë që kërkojnë të pasurohen me lloto e baste në kurriz të fëmijëve të tyre.

Hapim një temë se si mund ta ndalojmë këtë problem?

KoDoShi

Primus registratum

dakord mer lal
ne rregull por une kete mendim kisha ndoshta nuk u tregova me takt /pf/images/graemlins/smile.gif por qellimi im ishte qe tu hapte nji teme per bastat dhe nuk ishte ajo qe shkruajta shume e plote? sa per mendimin hapim nji teme per parandalimin jam shume dakord se do te na ecte shume si thua do kishte shume te interesuar

KoDoShi

Primus registratum

ejjjj po sikur mer te hapet nji artikull per kuriozitete neper bote kuriozitet ne shqiperi ,thenie te mencura, proverba, ?????? kontrapedali si thua?

ujku81

Primus registratum
Re: Kristopher

Ti mos kliko aty Noto se e hengre!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jane faqe me viruse.

pppppaa

Primus registratum
Re: Mitchell

jo jo ca ka aty ca ka aty.... du me u fut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum
Re: Mitchell

KoDi ka te drejte!
Madje te kemi nje forum ku te shohim edhe ofertat e shtepive publike se na iku mendja /pf/images/graemlins/lol.gif

KoDoShi

Primus registratum
Re: Trey

Ex.1

Brazil
1 21:00 Gremio Fortal 1.70 3.20 4.20
2 21:00 Sao Pa Parana 1.70 3.20 4.40
3 21:00 Vasco Figuei 1.95 3.10 3.20

ALTIN

Primus registratum
Re: VINI REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ujku81
tek Klubi i Fansave tek (Muzika jugosllave ne dekada) hape kete teme /pf/images/graemlins/mad.gif