Videot e Vitit 2009

Albforumi

Primus registratum
Videot e Vitit 2009

di
</img>
di
</img></p>

viral-video-300x171.jpg
Në këtë postim do ju postoj disa video që me të vërtet ishin interesante edhe të bukra gjat vitit 2009. Ndoshta ka shumë e shumë të tjera por këto jan disa të lezetshme që mua më pëlqyen shumë kur i pash. Në këtë listë përfshihen reklama, video muzikore apo copëza spektakli.</p>

1. Her Morning Elegance</p>

Një video muzike e bazuar vetëm në fotografi që kalohen shpejtë njëra mbas tjetrës. Jan mbi3200 fotografi të bëra që ndërtojnë videon.</p>

Click here to view the embedded video.</p>

2. Kanye West ndërpren Taylor Swift</p>

Gjatë MTV Music Awards Taylor Swift doli fituese e një cmimi. Në atë moment Kanye i merr mikrofonin edhe thot që një nga videot më të bukra të të gjitha kohërave është ajo e Beyonce.</p>

3. Barack Obama dhe Miza
</p>

Një intervistë e presidentit të amerikës Barack Obama. Një mizë bezdis të dy personat intervistues. Duke u munduar Barack Obama arrin ta vras muzien por shihni se ca thotë.</p>

4. Etiketat në mur</p>

Kjo është një nga videot më fantastike që kam parë ndonjëher. Kur doli bëri shumë buj. Një djalit i erdhi ideja që të ndërtonte me etiketa të ndryshme figura apo pjesë nga jeta e tij. Shikojeni këtë sepse është FANTASTIKE.</p>

5. Reklamë </p>

Këtu i bëhet reklamë një cokollate. Me të vërtet shumë tërheqëse si muzika si realizimi videos. Megjithëse besoj se është punuar goxha në kompjuter, sepse një lëvizje e natyrshme e atillë e vetllave është shumë e vështirë.</p>

dp_seal_trans_16x16.png
Copyright protected by Digiprove</p>

Videot e Vitit 2009 është një postim nga: RomeoLab.Com</p>

RomeoLab
</img>
RomeoLab
</img>
7IVCJtsBX30

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.romeolab.com/?p=2744