Video

SkinArt

Primus registratum
Re: Video

Fillimisht postuar nga the-skull:
[qb] Di ndonjeri nga ju ndonje programe te mire per te bashkuar dy video file????????? [/qb]
Nqs ke WinXP e ke te gatshme nga Microsoft
Windows Movie Maker

Admirali

Primus registratum

Jam dakort me SkinArt, Windows Movie Maker i Xp eshte shume i mire, dhe shume i thjeshte per tu perdorur nga cilido. Keshtu qe nqs doni nje gje te thjeshte per te perdorur, merrni Windows Movie Maker.
Per profesionale, kuptohet ka sa te duash.

the-skull

Primus registratum

Ej une Xp kam por filmat i kam ne formatin .avi dhe .mpeg kurse movie maker suporton vetem formatin MSWMM.

VisiSystemS

Primus registratum

Eshte Adobe Premiere 6.5. Eshte per profesionistet si program.Nqs meso ta perdoresh mire mund te besh praktikisht gjithcka sidomos po ta shoqerosh me Adobe After effects edhe me digital fusion

SkinArt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga skulls-design:
[qb] Ej une Xp kam por filmat i kam ne formatin .avi dhe .mpeg kurse movie maker suporton vetem formatin MSWMM. [/qb]
Kaq i sigurte je per keto qe thua qe suporton vetem ate
Shikoe mire se ben montazhe shume mire me avi dhe mpg dhe eshte shume praktik dhe i thjesht ndersa me adobe premiere eshte shume advanced dhe do ca kohe ti marresh doren

Per mua mos instalo gjera qe XP ti mundeson sepse te gjitha bejne pune mjafton read help

geek

Primus registratum

une po kthehem prape te videot sepse kam nje tjeter pyetje:
kam Adobe premiere 6.0 por nuk gjej dot mundesine e rrotullimit te figures 90° ose 180° (rotate left/right 90°/180°).

TIGRI-AL

Primus registratum

shikoo skenaristi i ardhshem>>>>>>>>>>>>>>>>
dhe une e kam premiere 6 po pa liber dhe studime nuk perdoret eshte shume i rende si program eshte teper profesionist po kam gjetur dicka me te thjeshte dhe te lehte ne se keni Wimdows XP zbrit versionin e dyte te MOvie Maker eshte shume me i perparuar se i pari mund te shtosh mbi 50 Effe mbi 50 titra te ndryshme me effe te ndryshme etj dhe mbeshtet shume format si psh: ((*.avi *.mpeg)) mua me pelqen shume se eshte shume praktik dhe e kam punuar :rockband: :rockband: :rockband:

geek

Primus registratum

un kam pak kohe qe kam marre XP dhe te them te drejten nuk i kam kushtuar rendesi programeve te MS.
flm ilir

Erind

Forumium maestatis

Tono heme i paske hyp motorit /pf/images/graemlins/smile.gif
kur do ulemi nje cike bashke te punojme ate filmimin e festes, se une nga ky pc ime nuk arrij dot te bej nje m..., po te ulemi ja pese ore te mira. te jap dhe siglen e cameras qe ta shkarkosh.
"DCR-TRV120E Pal". "SONY". Naten

geek

Primus registratum

daiii, tani tu mbush mendja ty zago? ajt se shifemi neser dhe i shkoqisim me mire muhabetet. me duhet te te bej ate CD qe te kam premtuar. durim
naten dhe te fala baces, P.S.:thuaji te kan rene hallet e shpise o qyq

TIGRI-AL

Primus registratum

Ska gje ketu forum eshte dhe mund te japim mendimet tona per cdo gje nese dime pak nga ata gjera per te zgjidhur jo per te renduar problemin une per vete kam WINDOWS XP PRO dhe Movie Maker 2 nuk e kishte po e zbrita po kur e pashe me pelqeu shume jo me larg po sonte bera nje montazh videosh nje pjese mbi 30 min dhe e bera me Movie maker te MS eshte shume i thjeshte dhe te jep shume mundesinese deshiron te te nis nje pjese te shohesh se cfare mund te besh me ate :rockband:

geek

Primus registratum

movie maker, nuk me pelqen. nuk ka filtrat qe kerkoja. une dua psh t'i jap kontrast clipit, te rrotulloj figuren ne kendet qe dua vete, te mundohem te vendos frames, por keto behen vetem me platforma me te avancuara. me duhet te studioj thelle adobe premiere

Erind

Forumium maestatis

Qe kur ke fillu me zgjate floket dhe duke i dhene motorit je bere shume i thelle.