Video Tutorial: Si të krijoni një Slideshow

Albforumi

Primus registratum
Video Tutorial: Si të krijoni një Slideshow

Ky është postimi ynë i parë në këtë kategori përsa i përket videove MADE IN FENIKSI. Në këtë kategori ju do të gjeni video guida në gjuhën shqipe ku do të ju shpjegohen të gjitha mënyrat e veprimet hap pas hapi të ndërtimit të një aplikacioni web. Shpresojmë që me kalimin e kohës direktoria e videove të mbushet shumë duke krijuar një databazë që do ta kenë zili të gjithë.</p>

Në videon tonë të parë unë kam ndërtuar një Slideshow që ju mund ta integroni në punimet tuaja. Më poshtë mund të shkarkoni kodin edhe të shikoni një demo.</p>
<p style="text-align: center;">
shkarko-kodin.png
shiko-demon.png
</p>

Videoja është në një cilësi HD (High Definition) e ka edhe një intro të lezetshme të punuar enkas për Feniksi. Shpresoj që t’ju pëlqej edhe pse si video e parë zëri nuk është shumë i lartë. Ka qën një gabimi i imit gjatë xhirimit por shpresoj që në videot e ardhshme të mos ndodhi më kjo gjë.</p>
<p style="text-align: center;"></p>
<p style="text-align: left;">Doni të shikoni Videon në HD? Atëher shkoni tek kanali zyrtar i Feniksi.Com tek Vimeo edhe aty do mund ta shihni edhe me cilësi më të lartë.</p>

Kanali i Feniksi.Com tek Videmo

Shpresoj që t’ju pëlqejë edhe të gjitha këshillat, sugjerimet apo vërejtjet janë të mirëpritura.</p>

Video Tutorial: Si të krijoni një Slideshow &euml;sht&euml; nj&euml; postim nga: Feniksi.Com - Thesari i Njohurive</p>

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.feniksi.com/?p=1265