VIdeo problemm...

just guru

Primus registratum
VIdeo problemm...

Hej djema une kam nje pentium celeron 400 dhe 256 mb ram. Kur hap filma qe nga cd ose nga hd, hapen ngadale me kolpo ose zeri me figuren nuk jane te sinkronizuara. A dhe nje gje kam win xp. Doja te dija ku qendron problemi megjithse besoj se eshte i gjithi i ramit. Thnx

aspahiual

Primus registratum
Re: VIdeo problemm...

Nga CD detyrimisht qe do te hapen me veshtirsi por nga HDD si e cuditshme kjo.256Mb Ram eshte mese e mjaftueshme.Ndoshta problemi eshte tek codecs shiko instalo keto codec ffdshow,SLD CODEC PACK v.1.5b6 PRO.
Ndoshta,ndoshta e ke dhe nga procesori mor lal.Care pret nga 400Mhz Celeron,ti thuaj mire qe te hapen :wink:

just guru

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
[qb]
Ndoshta,ndoshta e ke dhe nga procesori mor lal.Care pret nga 400Mhz Celeron,ti thuaj mire qe te hapen :wink: [/qb]
A po e di edhe kete mor lal po puna eshte se ne shtepi nuk kam tjeter car ti besh. Mbase e ka procesori.

Erjon rapper

Forumium praecox

Ama CELERON e paske /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mere dhe fiuuu, flake nga dritarja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Celeronat kane aq shume BUG, sa nuk mund te punosh me ta as edhe nje minute pa te nxjere ERROR /pf/images/graemlins/laugh.gif

GuJack20

Primus registratum

Une s'do isha kaq pesimist...sa mire qe keni mundesi te hidhni gjera nga dritarja mor djema... /pf/images/graemlins/smile.gif

Te gjithe filmat te japin probleme??? Nganjehere Xvid e ka kete problem kurse DivX me rralle. Instalo nje Codec Pack (tip Nimo) dhe provo perseri...me mire do ishte te provoje gjithmone nga Hard Disku se ka shpejtesi me te larte...

p.s. Mo hidh gje nga dritarja (ose po e hodhe na bej nje fishkellime qe ta presim). /pf/images/graemlins/laugh.gif

aspahiual

Primus registratum

4_just guru
Me duket se diku e kam nje 800Mhz celeron nqs te hyn ne pyne mund ta jap por jo tani se nuk jam ne Shqiperi.
Perdore njehere per njehere ate 400Mhz pastaj kur te vije po i fishkellejm nga dritarja Gujackut qe ta presi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me shkruaj ne PM

just guru

Primus registratum

Jo mor djema nuk kam ndonje mendje ta hedh nga dritarja se kam 4 vjet qe ma ben punen dhe eshte shendosh si molla edhe sot e kesaj dite kuptohet me disa modifikime te vogla.Pastaj ne qe jemi ne shqiperi ku te mbledhim e jo te hedhim. Gujack20 ne pergjithesi edhe nga hd e bejne por e bejne ata filma qe jane te gjate si psh:Matrix Revolutions, Minority report etj, qe jane mbi 2 ore. Ndersa ata te tjeret nese e ul cilesine e filmit zakonisht ecin mire pa ndonje problem. Faleminderit djema.

GuJack20

Primus registratum

Une do keshilloja ta provoje me ndonje HD tjeter ku te instalosh Win98 ose Me...duke qene me te lehte si sisteme ndoshta nuk ke probleme. Tani provova nje gje te tille tek nje Cel 333Mhz dhe megjithe ngadalesine ne pergjithesi ne veprime, filmi shihej OK.

Erjon rapper

Forumium praecox

Nje ide eshte te instalosh nje program si CYBERLINK POWERDVD. Mund ta perdoresh per te hapur edhe formate Video_CD, ose SuperVideo_CD, gati cdo format video /pf/images/graemlins/smile.gif .