Verejtje ne lidhje me motorin e kerkimit dhe me MP

Djep

Forumium maestatis
Verejtje ne lidhje me motorin e kerkimit dhe me MP

1.
Motori i kerkimit ne Albforum le shuuume per te deshiruar.

Nqs. une jam i interesuar per nje anetar ne vecanti, dhe jam kurioz te shoh postimet e tij, me shfaqet nje nr. i kufizuar postimesh. Ky problem duhet te zgjidhet.

Gjithashtu, nqs. une bej nje search me nje term apo nje fjale (psh: "lufte", apo "histori") me dalin gjithefaresoj opsionesh qe me duket sikur egzistojne aty me te vetmin qellim per te me penguar te realizoj kerkimin. Une o vlla dua te me hapen te gjitha temat (apo postimet) e mundshme qe kane ne trup fjalen "lufte" apo "histori", qe nga krijimi i forumit ne 2002-shin e deri me sot.
Pse s'me hapen? Pse me thote aty "narrow your search to 1 month". "Your search is too wide", your search is too kshu, your search is too ashtu /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

Gjithashtu, c'do me thene ajo qe ti ben nje search (i cfaredo lloji qofte), dhe nqs ben nje tjeter pas disa sekondash, te thote "joooo prit, ti sa e bere search-in. Mbas 10 min ke te drejte te besh tjetrin".
Si ore mbas 10 min? Une e dua tani, s'kam kohe te rri te pres 10 min, se mbas 10 min duhet te jem ne nje qytet tjeter (bie fjala).

Shkurt, motori i kerkimit te Albforumit acaron ne kulm!

2.
Tani,per mesazhet private o vlla, si i behet? Mire se kur te cojne MP te del ajo blinking sign ne krye te faqes. Po kur s'te cojne, dhe ti thjesht ndihesh nostalgjik, dhe do te lexosh gjithe MP-te e tua (egzistuese, jo te reja), nga fillimi deri ne fund, si i behet? Se une nuk shof ndonje link apo lidhje ne te gjithe interface-n e forumit qe te me shpjere direkt te faqja e MP-ve te mia.

Aaaa, ju lutem shume. Beni autokritike, dhe keto probleme zgjidhini!

cacol

Forumium maestatis
Re: Verejtje ne lidhje me motorin e kerkimit dhe m

Djepo, per te lexuar PM qe ke ne kutine tende, mjafton te shkosh tek Kreu. Aty i gjen. /pf/images/graemlins/wave.gif

Diddy19

Su@mi

Kurse une kam probleme me galerine e fotove.S'merret vesh ku jane e si jane.S'me pelqen ideja qe secili mund te postoje vete fotot.Anetaret kane postu gjithefarelloj fotosh, duke fillu nga fotot e Valentino Rossit deri tek foto kafshesh dhe vendesh.S'me duket shume normale.Do ishte me mire sikur fotot qe postohen ti kontrolloje nje moderator.Mund te kuptoj ndarjen e Galerise ne Foto antaresh dhe Foto nga Shqiperia (meqe shumica jemi larg) por jo te postohen gjithefarelloj fotosh, pa asnje kriter perzgjedhjeve.

Djep, thu do i vere vesh njeri ankesave tona?

abs

nuk e di...

Bashkohem me verejtjen e Vintage, dhe me propozimin e saj /pf/images/graemlins/smile.gif

...m' ke fol prej mendjes moj /pf/images/graemlins/kiss.gif

marina s.

Forumium maestatis

Kam diçka per te thene ne lihje me motorin e kerkimit:
Nese doni qe te gjeni postime ne vite:
1- perveçse te shkruani vetem fjalen/fjalet kyçe,shkruani edhe emrin e nje antari qe ju jeni te sigurte se ka shkruar ate fjale.
2- hapesirat "me te rinj se" dhe "me te vjeter se" lerini bosh. Mos perzgjidhni asnje hark kohor...biles tek e para ku shfaqet automatikisht 1 jave fshijini dhe lerini bosh. Pastaj klik te butoni "Vepro" dhe voila /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

absi, si te kam maj yll? /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

Shume keq e kane kete menyren e kerkimit ketu, dhe shume te komplikuar. Une ne 2 vitet e fundit, s'kam gjet qe kerkoj me butonin "Kerko". Germo, germo ne tema. Mbase keni harru ta shihni me mire kete problem.

Al-Punk

Still here

Shume e verte, U rregullua Koha ne Search Engine!

S

Scorpion

Guest

Flm /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

O Most o dallavere nga nxitimi mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

jo po thumb ne sume /pf/images/graemlins/lol.gif